«УРАГАН» - «ТИТАН-ЗОРЯ» - 1:2. ПІСЛЯМОВА

Післяматчева прес-конференція тренерів

Віталій СОЛОМКА, головний тренер "Титану-Зорі":
- Найперше скажу, що гра була дуже важкою, хоча по-іншому й бути не могло… З "Ураганом" ми вже зустрічалися вдома у першому колі, на турнірі в Одесі, тож добре розуміли проти кого доведеться грати. Звісно, що їхали в Івано-Франківськ тільки за перемогою, але розуміли, що легко не буде. Попри те, що "Ураган" омолодився, це команда, яка йде своїм шляхом і йде ним великими кроками. Я дуже поважаю команду Івана Скіцка.

Скажу, що сьогодні закономірнішим рахунком була б нічия, але нам більше посміхнулася удача. Тож ми дуже задоволені, що перемогли і повертаємося додому з трьома очками. До того ж, приємно вигравати такі матчі, при таких щирих вболівальниках, як тут в Івано-Франківську.

Іван СКІЦКО, головний тренер "Урагану":
- Дивлячись на результат матчу, оцінюю я його погано. Будемо робити висновки. Але, якщо проаналізувати по гарячих слідах, то цю гру ми самі програли. Видно, що ми ще молода, недосвідчена команда. "Титан-Зоря" сьогодні "витиснула" максимум і на наших помилках виборола перемогу.

Коли ми налаштовуємося на гру, ми завжди з хлопцями говоримо, як уникнути цих помилок: коли важко на полі, нема кому віддати пас, то вибивати в аут. Перший гол... Чому Лясковський не вибив м'яч в аут, зараз не можу пояснити. І наче гравці розуміють всі ці тонкощі, але "наступають на ті самі граблі". Другий гол теж був пропущений через контратаку.

Звісно, шкода команду, хлопців, бо ми не заслуговували на поразку. Та сьогодні, як не прикро це визнавати, ми дозволили супернику повезти додому три очки. Ми створили достатньо гольових моментів, виходів один в один, які, на жаль, не реалізували. Залишається тільки ще більше працювати і запастися витримкою. Зараз головне готуватися до плей-офф, вирішальні ігри будуть саме там…

- Склалося враження, що "Ураган" включився в гру тільки на 10-ій хвилині…
- Яскравої гри не було, я погоджуюся. Але проти нас команди грають другим номером, а грати першим номером і "зламати" захист дуже важко. Ми розуміли, що "Титан-Зоря" обере саме таку тактику, тому готувалися. Але суперник здорово оборонявся, а у нас немає ще сильних індивідуальних людей, які б могли взяти на себе гру. Хоча Боргун пробував, і моментів створив достатньо… Однак варто віддати належне і капітану суперника, який впевнено відстояв у воротах і багато виручав…

Христина ЧУЛОВСЬКА, прес-служба НФК "Ураган". Фото Олекси БУТЧАКА.

24.01.2015 19:35