"УРАГАН" - "VIVA CUP" - 3:0. ПЕРЕМОГА НА СТАРТІ PARIMATCH ЕКСТРА-ЛІГИ

"Дракони" святкували перемогу у першій домашній грі + ВІДЕО

Новий сезон Parimatch Екстра-ліги чинний чемпіон України франківський "Ураган" розпочав на домашній арені, помірявшись силами з харківським "Viva Cup". Одразу відзначимо, що до звітного матчу господарі підійшли в неповному складі - голкіпер Володимир Кардаш продовжує відновлюватись після оперативного втручання, тоді як Михайло Грицина пропускав матч через дискваліфікацію чотирирічної (!) давності, яку він так і не відбув під егідою АФУ.

Вже на 46-ій (!) секунді поєдинку господарі повели у рахунку - Радевич філігранно пробив поміж ніг Мирошниченку і вивів свою команду вперед. Швидкий м'яч додав впевненості у діях "драконів", які раз за разом створювали гостроту біля воріт своїх опонентів. Радевич з вигідної позиції пробив у стійку, а Кордоба на добиванні влучив у гокліпера, Гості "огризнулись" несильним ударом від Зміївського у руки Колтка, який й розпочав блискавичну гольову атаку "Урагану" у відповідь. Фаренюк після пасу голкіпера в дотик віддав на Шведа, який наче на велосипеді пройшов Овсяннікова і віддав на вільного Кордобу, що забивав вже у порожні ворота  - 2:0. Далі тричі свою майстерність демонстрував Мирошниченко після ударів Кордоби, Фаренюка та Миколи Грицини. Втім, завершення першого тайму харків'яни можуть занести собі в актив не лише із оборонної, а й атакувальної точки зору. Наддосдвічений Бондар спочатку струсонув поперечку, а згодом дальнім ударом додав роботи Колтку, а сирена на перерву зафіксувала подвійну перевагу господарів  - 2:0.

Дебют другої половини зустрічі знову залишився за підопічними Максима Павленка. Кордоба прицільно накинув на вільного Фаренюка, який шедевральним голом з лету довів рахунок до 3:0. Харків'яни відповіли неточними випадами від Моспана і Положія, та в обох випадках футзалістам бракувало влучності. Доволі швидко франківці перебрали ініціативу до своїх ніг - Радевич з вигідної позиції перекинув і голкіпера і ворота, а Фаренюк влучив у стійку. На екваторі тайму Роман Перадзе перейшов на гру з п'ятим польовим, але ні харків'янам реалізувати ситуативну більшість, ні франківцям покарати суперників за невдалі розіграші не судилося. У підсумку, 3:0 - "Ураган" розпочинає новий сезон чемпіонату України з перемоги.

"Ураган" Івано-Франківськ – "Viva Cup" Харків – 3:0 (2:0)
Голи:
Радевич (1), Кордоба (10), Фаренюк (22)
"Ураган": Колток (Левандівський, 38) – Радевич, Фаренюк, Мик. Грицина, Кордоба – Коваль, Швед, Шеремета, Абакшин – Терентьєв, Масевич, Завертаний, Онуфрак. Головний тренер: Максим Павленко.
"Viva Cup": Мірошниченко (Положій, 21) – Д. Бондар, Овсянніков, В. Моспан, Ланко – Зміївський, Васильєв, В. Сорокін, Калашник. Головний тренер: Роман Перадзе.

Відеоогляд матчу:

Пресслужба НФК "Ураган"

28.08.2021 22:18