"УРАГАН" - "VIVA CUP": АНОНС МАТЧУ 1-ГО ТУРУ

Новий сезон "дракони" розпочинають вдома + LIVE

У суботу, 28-го серпня, франківський "Ураган" на домашній арені зіграє матч 1-го туру Parimatch Екстра-ліги проти харківського "Viva Cup". Матч відбудеться у спорткомплексі КФВ і розпочнеться о 12:00.

Майбутній суперник "драконів" у порівнянні з минулим сезоном зазнав деяких змін. Зокрема, харків'яни "позбулись" приставки "Моноліт", тож у новий сезон вступають зі звичною для себе назвою "Viva Cup". Щодо кадрових змін, то тут не все так кардинально. Розташування "вівакапівців" залишили кілька основних виконавців, серед яких і Ілля Терентьєв, що поповнив ряди саме "Урагану". Втім, досвідчена гвардія харківської команди на місці - "зубри" українського футзалу Денис ОвсянніковЄвген Ланко та Дмитро Бондар готові вести місцеву молодь до нових звитяг. Щодо придбань, то наразі ростер поповнили молоді вихованці місцевого футболу (Давид Калашник, Дмитро Крюков), а також Віталій Байцур, відомий виступами в Білорусі, Угорщині, Латвії та Польщі.

Востання суперники по звітному матчу зустрічались навесні, коли визначали сильнішого у рамках чвертьфінальної серії плей-офф Екстра-ліги. Тоді "дракони" зуміли здолати харків'ян у трьох матчах - 9:1 та 5:2 в Івано-Франківську і 8:3 у Харкові. Та сьогодні в нас новий сезон, нова історія, тому обидві команди прагнутимуть якомога краще написати першу сторінку цієї історії.

Квитки на звітний матч можна придбати онлайн на сайті ESPORT.IN.UA. Важливо! Звертаємо Вашу увагу, що напередодні гри в Коледжі фізичного виховання квитки продаватися не будуть. Пряму трансляцію поєдинку традиційно можна буде переглянути на YouTube-каналі Асоціації футзалу України.

"Ураган" Івано-Франківськ – "Viva Cup" Харків
28 серпня. Parimatch Екстра-ліга, 1 тур. м. Івано-Франківськ, СК КФВ - 12:00.
Арбітри: О. Плахов (Чернівці), В. Дзюра (Рівне), Я. Вовчок (Івано-Франківськ)​
Хронометрист: Т. Дем'янчук (Івано-Франківськ)​
Спостерігач арбітражу: В. Кузьменко (Київ)
Делегат матчу: Б. Мельник (Львів)

Пряма трансляція:

Пресслужба НФК "Ураган"

28.08.2021 07:06