«УРАГАНІВЦІ» - «СРІБНІ» ВОЛОДАРІ КУБКУ УКРАЇНИ U-15

Вихованці Академії НФК "Ураган" повернулися з Дніпра з нагородами

Впродовж чотирьох днів, 26 лютого - 1 березня, у Дніпрі серед юнаків 2003-2004 років народження відбувся розіграш Кубку України з футзалу. У числі десяти команд-учасниць були й 15-річні вихованці Академії НФК "Ураган", котрі розпочали змагальний марафон у групі з ДЮСШ №7 "Океан" з міста Дніпро та чорноморським "Іллічівцем".

Першого ж дня "дракони" здобули переконливу перемогу та із двозначним рахунком обіграли ДЮСШ №7 - 12:2. А вже наступного дня провели "валідольний" поєдинок із командою з Одещини. Зі старту суперник заволодів ініціативою, і забезпечив собі комфортну перевагу - 4:2, однак "ураганівці" зуміли продемонструвати бійцівський характер і не тільки зрівняти рахунок, а й отримати "фору" в один м’яч. Проте, за лічені хвилини до фінального свистка пропустили два гола, і у підсумку - поступилися з рахунком 5:6.

Втім, у стадію плей-офф "дракони" включилися впевнено - спершу у чвертьфіналі обіграли СДЮШОР №2 із Кропивницького, а в півфіналі "в суху" "розквиталися" із СК "Газовик" (м. Донець, Харківська область).

Фінальний поєдинок підопічні Володимира Слободяна розіграли з командою "Футзал-Дніпро", і, на жаль, зупинилися за крок до трофею, програвши з рахунком - 0:6. "Скажу одне - результат не по грі. Зі стартових хвилин ми вели гру, володіли ініціативою, і мали хороші моменти, але не реалізували. Дальше вилучення Максима Стадника внесло свої корективи, суперник повів в рахунку, а ми знову не довели до логічного завершення свої нагоди. Звичайно, хотіли відігратися, старалися, але команда була не у повному складі, тому не вдалося. Програвати образливо, але попереду ще фінальна частина чемпіонату, тому будемо готуватися", - прокоментував тренер "Урагану" Володимир Слободян.

Нагадаємо, що 15-річні "ураганівці" посіли перше місце у зональному розіграші чемпіонату, і в очікуванні на "Фінал восьми", котрий відбудеться 26-29 березня в Івано-Франківську.

03.03.2018 09:30