ВИХОВАНЦІ АКАДЕМІЇ НФК «УРАГАН» - НА ФУТЗАЛЬНИХ ЗМАГАННЯХ

У футзальних турнірах беруть участь п’ять вікових груп + ВІДЕО

Пройдешній тиждень пройшов під знаком футзальних двобоїв "Спортлідер+" - "Ураган", які відбулися у Хмельницькому за участі команд 2003 р.н. У підсумку - обидва "ураганівські" колективи здобули впевнені перемоги, загалом, залишивши у воротах господарів 15 м’ячів.

Чемпіонат України з футзалу (U-13). 1-й тур
ДЮСШ "Спортлідер+" - "Ураган-2" - 2:8

Першими випробовували сили із суперником тринадцятирічні гравці"Урагану-2", які впевнено обіграли свого візаві. Щоправда, перша половина зустрічі не була такою  багатообіцяючою на голи. В першому таймі точилася дуже напружена рівна боротьба, яка завершалася за мінімальної переваги франківців - 2:1. "Після перерви практично на протязі однієї хвилини ми забили три голи, отримали впевнену перевагу, чим деморалізували суперника, який спасував психологічно", - розповів тренер команди Володимир Слободян.

Чемпіонат України з футзалу (U-13). 3-й тур
ДЮСШ "Спортлідер+" - "Ураган-1" - 1:7

Вже наступного дня 3-й тур чемпіонату розіграли із господарями й гравці "Урагану-1", котрі за прикладом своїх товаришів теж здобуди результативну перемогу. Перший тайм теж провели за мінімальної переваги - 2:1, і за словами тренера - далася взнаки недооцінка суперника. "Другий тайм зіграли значно краще,продемонстрували характер, бажання, і на класі здобули цю перемогу", - підсумував Слободян.

 

12.12.2017 11:48