ВИХОВАНЦІ АКАДЕМІЇ НФК «УРАГАН» - НА ФУТЗАЛЬНИХ ЗМАГАННЯХ

У футзальних змагань беруть участь п’ять вікових груп

Жодного тижня - без футзальних змагань! Вихованці Академії НФК "Ураган" продовжують свій спортивний марафон участю у всеукраїнських змаганнях, тож з кожною грою не тільки відточують свою майстерність а й докладають всіх зусиль, щоб здобути бажані перемоги. Отож, чим ознаменувалися пройдешній тиждень - читайте далі…

Чемпіонат України з футзалу (U-15)
15-річні "ураганівці", котрі були представлені у чемпіонаті двома командами, вже встигли залишити позаду зональні змагання. "Ураган-2", на жаль, не зміг вибороти путівку до фінальної стадії, а от "Ураган-1" - в числі лідерів зони "Захід". Нагадаємо, що вирішальним став поєдинок із червоноградською ДЮСШ-1, у якому "ураганівці" здобули впевнену перемогу - 6:2, і в підсумку розділили першу та другу позицію зони.

Далі на обидві команди очікує участь у "Фіналі восьми", котрий відбудеться 26-29 березня в Івано-Франківську. Щоправда, вже незабаром "дракони" візьмуть е курс до Дніпра, де впродовж 26 лютого-1 березня позмагаються за Кубок України "U-15".

Тренер команди каже, що на разі, за підсумками зональних змагань виконали програму мінімуму - вийшли з першого місця. "Були матчі, в котрих давали результат, але не демонстрували ту гру, якої б хотілося. Треба працювати над розіграшем стандартних положень, і хочеться бачити командну гру. Тож будемо працювати!", - підсумував Володимир Слободян.

Кубок України з футзалу (U-13)
Дещо молодші, 13-річні "ураганівці", впродовж 12-15 лютого взяли участь у розіграші Кубка України. Загалом, боротьба за трофей згуртувала в Івано-Франківську 14 команд, розділених на 4 групи. Суперниками "Урагану" в першому раунді стала команда "Олімп" із міста Сміла (Черкаська область) та ДЮСШ "Окни" (Одеська область).

Зі старту підопічні Володимира Салія провели напружений поєдинок із ДЮСШ "Окни", і за підсумками основного часу "розписали" бойову нічию - 4:4, а в серії післяматчевих пенальті сильнішою виявилася команда із Одещини - 2:3. Щоправда, далі "дракони" впевнено переграли ДЮСШ "Олімп" - 6:2.

Тож в чвертьфіналі зійшлися із земляками з "Надії-Прикарпаття" і поступилися із рахунком 2:5. Після чого у матчі за підсумкове 5-е місце вихованці Академії НФК "Ураган" зустрічалися із столичним "ДЮСШ №25-Legion-XXI", у підсумку - у напруженій боротьбі більше пощастило киянам - 4:5. За крок до головного трофею зупинилася й інша франківська команда - "Надія-Прикарпаття", котра у фіналі поступилась чорноморському "Іллічівцю" - 1:2.

20.02.2018 10:17