«ЮНІ-ЛАМАН» - «УРАГАН» - 2:7. ПІСЛЯМОВА

Післяматчеві коментарі Максима Павленка та Ігоря Фещенка + ВІДЕО

Максим ПАВЛЕНКО, головний тренер "Урагану":
- Дуже радий, що перемогли, здобули нарешті повноцінні три очки. Сьогодні вдалася реалізація створених моментів. Радий за хлопців, які з повною серйозністю віднеслися до суперника, адже зіграти внічию з чемпіоном України - це результат, який заслуговує на увагу.

Ми намагалися діяти активно, не доводити матч до нервової кінцівки. Так і сталося, що повели в рахунку 2-3 голи. Незважаючи на те, що суперник мав шанси скоротити відставання, нам вдалося завдяки грамотним діям в захисті і вдалій грі воротаря втримати і розвинути свою перевагу та довести матч до перемоги. Сподіваємось, що в такому ж ключі будемо працювати далі, що дозволить нам більш впевнено рухатись у турнірній таблиці.

Ігор ФЕЩЕНКО, гравець "Юні-Ламана":
- Більше всього на підсумковому результаті далося взнаки відсутність трьох ключових гравців, які через травми чи дискваліфікацію пропускали цей матч. Тож дещо розладнався склад команди і, можливо, через це і не пішла гра. Втім, усі хлопці були дуже серйозно налаштовані.

Можливо, пропустили дещо безглузді м'ячі, після чого десь в певний період матчу у нас опустилися руки. Однак бажання було багато, хотіли довести... Але все вирішили наші помилки - "привезли" собі 2-3 голи, можливо й чотири, але все одно хлопці - молодці. Було велике бажання, а от десь майстерності не вистачило.

08.10.2017 15:12