ЮНІ «УРАГАНІВЦІ» - НА ФУТБОЛЬНИХ ЗМАГАННЯХ!

Відразу п’ять вікових груп Академії пробують сили на великому полі

Футбольні змагання набирають обертів, тож це означає не що інше, що вихованці Академії НФК "Ураган" крок за кроком відточують свою майстерність на великому полі.Чим повнилися змагання пройдешнього вікенду? Читайте далі..

Першість України з футболу ДЮФЛУ - 2000 р.н.; 2002 р.н.
В рамках другого туру юні "ураганівці" 2000 р.н. та 2002 р.н., заявлені у складі об’єднаного ФК "Тепловик-ДЮСШ-3", приймали вдома однолітків із Львова – команду "Галичина". 16-річні юнаки вкотре підтвердили свою міць, і знову впевнено здобули три очки. Підопічні Володимира Слободяна в суху "покарали" львів’ян – 3:0. Голом відзначився Євген Шевчук, дублем похизувався Петро Сенюк.

"Нам вдалося створити багато моментів, тож грою я повністю задоволений. Тим більше, що суперник грав до другого пропущеного, і другий тайм ми провели абсолютно за нашої переваги", - поділився Володимир Ярославович.

Натомість, юнакам 2002 р.н. знову не вистачило майстерності – 0:4. За словами тренера дається взнаки відсутність досвіду, і відчутно, що команда більше займалася в залі. Наступний поєдинок ФК "Тепловик-ДЮСШ-3" зіграє найближчої середи 21 вересня – у м. Новояворіськ із ФК "Янтарний".

Чемпіонат Дитячо-юнацької футбольної ліги області – 2001 р.н.; 2003 р.н.
Для юних "ураганівців" третій тур чемпіонату U-14 пройшов без суттєвих втрат, і обидві команди повернулися із Рогатина із очками. Щоправда, вікова група 2001 р.н. розписала із місцевою ДЮСШ бойову нічию – 1:1. А от вихованці Академії 2003 р.н. зуміли вибороти перемогу із мінімальною перевагою – 1:0.

Наступної суботи, 24 вересня "ураганівців", знову чекає виїзний поєдинок, цього разу із Долинською ДЮСШ.
 

19.09.2016 17:56