ЮНІ «УРАГАНІВЦІ» - СРІБНІ ПРИЗЕРИ КУБКА УКРАЇНИ U-8!

Восьмирічні «дракони» повернулися з Вінниці з нагородами

Впродовж 11-14 грудня у Вінниці проходив розіграш Кубка України серед дітей 2010-2012 р.н. У числі шести дитячо-юнацьких команд і вихованці Академії НФК "Ураган", суперниками за головний трофей яких стали чорноморський ФСК "Іллічівець" (Одеська обл.), "Локомотив" із міста Подільськ (Одеська обл.), ДЮСШ "Вугледар" (Донецька обл.), городенківська ДЮСШ "Освіта" (Івано-Франківська обл.) та МФК "Вінниця-AutoRia". Формат змагань передбачив матчі за коловою системою, а долю переможця визначав фінальний поєдинок між командами, котрі зайняли 1-2 місце.

Восьмирічні "дракони" відзначили старт турнірного марафону впевненою перемогою над "Локомотивом" - 2:0. Другий ігровий день розпочали із прикрої поразки від "Іллічівця" - 1:6, однак третій матч подарував франківцям "суху" перемогу над командою із Вугледара - 9:0. Далі з однаковим рахунком 4:2 переграли команди "Вінниця- AutoRia" і городенківську "Освіту".

У фінальному поєдинку підопічні Юрія Іванишина зустрілися із лідером турнірної таблиці - ФСК "Іллічівець", і вдруге в очній зустрічі перемогу святкувала команда з Чорноморська (6:1), залишивши прикарпатців із "срібними" нагородами. Приємно, що у числі трофеїв "ураганівців" й індивідуальна нагорода "Кращий гравець", котру отримав Арсен Стойко.

Тренер "ураганівців" Юрій Іванишин каже, що задоволені, що додому змогли повернутися з медалями. "Звичайно, що налаштовувалися на перемогу, тому прикро, що у фінальному матчі поступилися. Скажу, що перший тайм зіграли потужно, демонстрували хорошу гру, і мінімально програвали – 1:2. В другому таймі втратили концентрацію, і пропустили багато непотрібних голів. Але участь у змаганнях – великий досвід для нас, тому будемо продовжувати рости і працювати", - прокоментував Юрій Ігорович.


 

15.12.2017 11:47