З ДНЕМ БУХГАЛТЕРА!

Найщиріші вітання з нагоди професійного свята!

Сьогодні, 16 липня, всі бухгалтери та аудитори в Україні відзначають своє професійне свято – День бухгалтера. Саме цього дня у 1999 році Верховна Рада ухвалила закон "Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні". З цієї нагоди від усього серця Народний футбольний клуб "Ураган" хоче привітати бухгалтерський відділ в особі головного бухгалтера клубу Юлії Савко та бухгалтера Наталії Базалицької!

Любі наші дівчата, нехай дебет завжди сходиться з кредитом, а доходи від Вашої ретельної роботи ростуть і примножуються в геометричній прогресії! Щоб облік приносив вам приголомшливу радість, а аудит дарував хвилини неземного щастя і задоволення від виконаної роботи! Нехай на роботі ви й оперуєте числами, але в особистому житті бажаємо збитися з рахунку щасливих днів, радісних моментів і незабутніх відчуттів. Нехай в щоденній звітності всі біди, поганий настрій і злі наміри недругів будуть на нулі!

Пресслужба НФК "Ураган"

16.07.2020 10:41

Fatal error: Allowed memory size of 268435456 bytes exhausted (tried to allocate 130968 bytes) in /home/uragan/uragan.if.ua/www/includes/bootstrap.inc on line 2804