Преса про нас

Дивіться новий випуск програми «Час спорту» від 23 травня: Пресслужба НФК "Ураган"
Дивіться новий випуск програми «Час спорту» від 14 березня:
Дивіться новий випуск програми «Час спорту»:
У неділю, 29-го січня, у Фан-шоп НФК "Ураган" відбулась зустріч з вболівальниками та автограф-сесія, гостями якої стали Микола Грицина, Ілля Терентьєв та Ігор Корсун! Під час зустрічі вболівальники поспілкувались з футзалістами в теплій та дружній атмосфері, отримали у подарунок унікальні листівки з автографами, зробили досхочу фото, а найактивніші з яких отримали призи від Фан-шопу НФК "Ураган...
Після повернення з Італії представники івано-франківського "Урагану" поспілкувались з представниками ЗМІ. Відео Канал 402: Відео Суспільне Івано-Франківськ: Пресслужба НФК "Ураган"
Головний тренер НФК "Ураган" Максим Павленко став гостем новинного порталу Інформатор. Інформатор
Відновлюють форму та готові йти в бій. "Ураганівці" активно готуються до нового футзального сезону. Його старт запланований вже наступного тижня, а саме 6-го вересня. Відео Канал 402: Пресслужба НФК "Ураган"
Після майже піврічної паузи гравці івано-франківського футзального клубу "Ураган" розпочали підготовку до нового сезону, старт якого запланований на початку вересня. Навчально-тренувальні збори проводять в Івано-Франківську. Відео "Суспільне Івано-Франківськ": Пресслужба НФК "Ураган"
Універсал юнацької збірної України (U-19) Андрій Ткачук поділився очікуваннями від товариських матчів з Португалією та розповів про старт «Урагана-2-КФВ» у Першій лізі. – Андрію, команда вже другий день перебуває у Португалії та провела два тренування. Розкажи, які враження від спорткомплексу, де пройдуть майбутні матчі? – Ми вже встигли відновитися від непростої дороги. Зал для нас досить...

Сторінки

Підписатися на Преса про нас