АНДРІЙ ТКАЧУК: "ОЧІКУЄМО НА ЦІКАВІ МАТЧІ З СИЛЬНИМ СУПЕРНИКОМ"

Універсал "Урагану-2-КФВ" відповів на питання пресслужби АФУ

Універсал юнацької збірної України (U-19) Андрій Ткачук поділився очікуваннями від товариських матчів з Португалією та розповів про старт «Урагана-2-КФВ» у Першій лізі.

– Андрію, команда вже другий день перебуває у Португалії та провела два тренування. Розкажи, які враження від спорткомплексу, де пройдуть майбутні матчі?
– Ми вже встигли відновитися від непростої дороги. Зал для нас досить нетиповий. Спочатку він здавався слизьким, але потім ми звикли до нього. Очікуємо на цікаві матчі з сильним суперником.

– На чому акцентував увагу Віталій Одегов напередодні матчів?
– Такого іменитого суперника можна здолати завдяки самовідданості й дисципліні в усіх ігрових аспектах. Вважаю, що у нас сильні гравці та дружний колектив.

– Для тебе це третій виклик до юнацької збірної. Розкажи, наскільки досвід турніру «Futsal Week» допоміг тобі щодо впевненості перед наступними матчами на міжнародному рівні?
– Звичайно, турнір «Futsal Week» подарував мені неймовірні емоції. Це чудовий досвід, особливо, коли ти вперше викликаний до збірної. Другий виклик припав на НТЗ. Вже було більше розуміння з приводу того, що хоче бачити тренер. Матч зі «SkyUp» також вийшов досить цікавим.

– Саме на цьому турнірі ти нереалізував вирішальний пенальті у півфінальному матчі проти збірної Франції. З якими емоціями зараз згадуєш цей момент?
– Я тоді просто нереально засмутився. Було дійсно прикро через це. Напевно, по-іншому й бути не може, коли ти не забиваєш після вирішального удару. Зараз сприймаю нереалізований пенальті у ворота Франції як урок на майбутнє. Згадую його з посмішкою, але хочеться, щоб такі епізоди залишалися у минулому.

– Наостанок, питання про клубні успіхи. Розкажи про старт сезону для «Урагана-2-КФВ» у Першій лізі та твої загальні очікування від нового сезону у цьому турнірі.
– Вважаю, що рівень команд у нашій групі є досить високим. Деякі з них ставлять собі за мету підвищитися у класі. Ми провели три непростих матчі. Далі на нас очікує ще дві зустрічі з цікавими суперниками.

– Всі три тури ви провели без підсилення гравцями екстралігового «Урагана».
– Так, грали одним складом. Я вважаю, що цьогоріч у нас підбіралася сильна команда й доволі зіграний колектив. Нам до снаги поборотися за медалі Першої ліги.

Пресслужба АФУ

09.11.2021 19:48