1-Й ДЕНЬ: ТАНЦЮВАЛЬНА НІЧИЯ ТА ЄДИНИЙ КРАЩИЙ ВБОЛІВАЛЬНИК

На шкільному турнірі з футзалу стартувало 5 конкурсів креативу

Минулого вікенду Шкільний турнір з футзалу повноправно повернувся на терени Прикарпаття, тож три десятка шкіл міста включилися у захоплюючий вир боротьби за головний трофей. Перший ігровий день видався не жарт цікавим та спекотним, і, відрадно, що не тільки завдяки футзальним дуелям. На Кубку НФК "Ураган" розпочалися конкурси кращих черлідерів та вболівальників, тому вже зі старту шкільного чемпіонату групи підтримки включилися у боротьбу за цінні призи.

Першими на спортивному майданчику здивували вихованки ЗШ №28. У сезоні 2013/2014 дівчатка підкорили всіх своєю щирістю та цікавими танцювальними композиціями, тож по праву вибороли титул кращих черлідерів. На старті четвертого за ліком шкільного турніру школярки теж продемонстрували неабиякий хореографічний номер, який нікого не залишив байдужим. Як завжди, черлідерки вразили неймовірними костюмами, бантами та яскравими помпонами. Приємно, що ЗШ №28 дивувала не тільки танцювальною феєрією, а й влучними речівками. "Наші хлопці молодці, бо заб’ють усі м’ячі! Двадцять восьма, двадцять восьма!", - підтримували свою команду дівчатка.

Не залишилася без активної підтримки і СШ №5. Танцюристи виконали цікаву хореографічну композицію, і у відповідь отримали цілком заслужені овації. Крім того, дівчатка активно заохочували своїх хлопців до звершень речівками. "П’ята школа, п’ята школа!", - без упину скандували вболівальниці. Вражали талантами і вихованки Гімназії №2. Школярки продемонстрували дивовижну композицію танцю, і вразили всіх костюмами та декором. Активно підбадьорували дівчатка свою команду і під час матчу.

Втім, найбільшим різноманіттям кричалок відзначилися школярки ЗШ №4. "Треба гол, треба гол, треба, треба-треба, гол-гол-гол!", - скандували вболівальниці. "Жовте поле, синє небо, гол забити дуже треба", - ні на мить не стихали дівчатка. "Добре ми кричати зможем, четверта школа переможе, - продовжували вихованки ЗШ №4. – Лиш вона, лиш вона, четверта школа в нас одна, треба гол нам забивати, треба нам перемагати". "Ми – потомки козаків, безліч ми заб’єм голів. Прагнем Кубок ми підняти, тож вперед, четверта школо, перемагати", - дивували дівчатка. Тож за палку та щиру підтримку вихованки ЗШ №4 стають кращими вболівальниками тижня. А от в танцювальній боротьбі оголошена бойова нічия.

Старт креативних конкурсів видався захоплюючим, тож, впевнені, що попереду нас чекає не менш цікава та феєрична боротьба танцювальних колективів та вболівальників. А ми нагадуємо, що креативні школярі міста можуть підтримати свою школу не тільки під час матчів, а й в індивідуальних конкурсах. Пишіть творчі роботи, творіть саморобки, фотографуйте креативні селфі та вигравайте цінні призи. З деталями знайомтесь на офіційному сайті, в розділі Конкурси.

Христина ЧУЛОВСЬКА, прес-служба НФК "Ураган".

12.11.2014 13:03

Fatal error: Allowed memory size of 268435456 bytes exhausted (tried to allocate 130968 bytes) in /home/uragan/uragan.if.ua/www/includes/bootstrap.inc on line 2804