2 КВІТНЯ - ФІНАЛИ «ЛІГИ ШКІЛЬНИХ ЧЕМПІОНІВ»

Дивіться усі чемпіонські поєдинки в режимі онлайн + ВІДЕО LIVE

Шкільний марафон дитячих змагань добіг до свого завершення! А це означає, що нелегкий шлях спортивних баталій пройдений, і час визначити імена тріумфаторів області! Тож вже найближчої неділі, 2 квітня, - фінал масштабної Ліги Чемпіонів Шкільного турніру з футзалу "Кубок НФК "Ураган"!

У великому фіналі "Золотої ліги" очікується справжнісінькій бій івано-франківських "титанів" - ЗШ №10 та СШ №1. Чергова очна зустріч не буде позбавлена інтриги! Чому? Тричі (!) у головних протистояннях поступалася СШ №1 (фінали шкільного турніру сезону 2015/2016, 2016/2017, Суперкубок-2016), тож команда мотивована - не те слово. Тим більше, з кожним поєдинком СШ №1 все успішніше протистоїть іменитому супернику. Щодо ЗШ №10, то минулого року до активу перемог додала й головний трофей "Золотої ліги-2016"! Звісно, що у цьогорічному фіналі 10-та школа демонструватиме всю міць, щоб залишитися із найвищим титулом. Варто відзначити, на переможця "Золотої ліги" очікує відповідальна місія представляти Прикарпаття у Києві - на фінальній частині Шкільної футзальної ліги України.

"Срібна ліга" дивуватиме поєдинком між ЗШ с. Космач (Косівський район) та ЗШ с. Бовшів (Галицький р-н). Основний раунд у своїх групах обидві команди провели потужно, тож і фінальна гра у виконанні юних футзалістів повинна стати цікавою. У фіналі "Бронзової ліги" зійдуться команди яремчанської ЗШ №1 і ЗШ с. Старий Лисець (Тисменицький р-н). На другому етапі школярі з Яремче розгромили своїх візаві з рахунком 10:2. А от, хто переможе цієї неділі?

Тож не пропустіть! Футзальна весна і справі спекотна. Ми чекаємо вас цієї неділі, 2 квітня, на найкращій арені Івано-Франківська - манежі Коледжу фізичного виховання (вул. Мазепи, 142а). Крім того, за фінальними матчами ми можете спостерігати в режимі онлайн.

ЛІГА ШКІЛЬНИХ ЧЕМПІОНІВ. ФІНАЛИ

16:00 Бронзова ліга
ЗШ №1 м. Яремче - ЗШ с. Старий Лисець (Тисменицький р-н)

16:45 Срібна ліга
ЗШ с. Космач (Косівський р-н) - ЗШ с. Бовшів (Галицький р-н)

17:30 Золота ліга
ЗШ №10 (м. Івано-Франківськ) - СШ №1 (м. Івано-Франківськ)

18:30 нагородження та урочисте закриття змагань

01.04.2017 22:53