23 БЕРЕЗНЯ - ЖЕРЕБКУВАННЯ КУБКУ НФК «УРАГАН» У РАЙЦЕНТРАХ

Окрім Івано-Франківська шкільний турнір відбудеться ще в п’ятьох містах області

З кожним роком Кубок НФК "Ураган" набирає більших обертів та об'єднує в боротьбі за мрію все більшу кількість дитячих сердець. У Івано-Франківську футзальні шкільні пристрасті вирують вже четвертий рік поспіль, тож настав час дарувати спортивне свято і в районних центрах Прикарпаття!

Вже цієї весни масштабний проект Шкільний турнір з футзалу "Кубок НФК "Ураган" розширює свою географію одразу у п'ятьох містах області. Отож, на великому старті дитячих футзальних змагань Коломия, Долина, Калуш, Городенка та Рогатин.

Попередню згоду на участь в масштабному проекті дали 17 шкіл Коломиї та приміських сіл, 11 шкіл Калущини, 10 навчальних закладів Долини та приміських сіл, і по 8 шкіл із Городенківщини та Рогатинщини. Тому в очікуванні неймовірного свята - 54 школи, а це понад 600 дітей.

Офіційний старт шкільному турніру в районних центрах буде дано 23 березня на жеребкуванні, яке відбудеться о 15:00 в офісі НФК "Ураган" (м. Івано-Франківськ, вул. Чорновола, 7, гот. Станіславів, офіс 214) за участі представників міст-учасниць.

Христина ЧУЛОВСЬКА, прес-служба НФК "Ураган".

21.03.2015 16:28