24 ЛИСТОПАДА - ДРУГИЙ ІГРОВИЙ ДЕНЬ ШКІЛЬНОГО ТУРНІРУ

Відбувся другий тур основного етапу міжшкільних змагань + ВІДЕО

Ось і наступило 24 листопада – довгоочікуваний день для без винятку всіх команд шкільного турніру «Кубок міського голови та НФК Ураган». Хтось прагнув реабілітуватися за прикру поразку у першому турі, інші ж закріпити лідерські позиції, а хтось продемонструвати яскраві творчі номери, які під уважним оком наставників готувалися не один день.

Незважаючи на холодну погоду за межами манежу на полі було дуже спекотно! Першим випала нагода продемонструвати свої сили ЗШ № 15 та ЗШ № 21. Те, що склад Срібної ліги є максимально зваженим та суперники є близькими по силах продемонструвала як і сама гра так і підсумковий результат на табло. Після короткочасного затишшя, в якому суперники вели більше силової боротьби відкрив лік голам другого туру гравець команди ЗШ № 15 Павлів Костянтин наприкінці першого тайму. Цей гол суттєво вплинув на хід матчу і змусив, перш за все, гравців команди ЗШ № 21 грати ще активніше і їхні зусилля не виявились марними, а втілилися в гол Гарасимчука Арсена на 18 хвилині матчу. І вже до фінального свистка арбітра рахунок не змінювався.

 

          Наступний матч привертав увагу до себе тим, що вболівальників цікавило чи зможе СШ № 5 продемонструвати свій без сумніву чемпіонський характер після матчу першого туру, який був гідний фіналу. Адже, не часто у футболі будь-якого рівня можна побачити камбек з рахунку 0:3, а в підсумку вольову перемогу 5:3. Спершу явного фаворита на полі не було видно, а голи глядачі змогли побачити наприкінці першого тайму. Порадував вболівальників вже 3 голом на турнірі Мельник Архип. У другому таймі ініціативою заволоділа команда, що вела в рахунку, а гравці Української гімназії № 1 зрідка відповідали разючими контратаками. Проте, все ж таки більше моментів виникало поблизу воріт, які захищав воротар Української гімназії № 1, який здійснив 3 неймовірних сейви. А закріпив перемогу СШ № 5 Гурик Роман на 20 хвилині матчу.

 

Третіми виступали ЗШ № 7 та Гімназія № 2. Більш мотивованими та налаштованими на гру вийшли представники ЗШ № 7, які прагнули заробити перші очки в скарбничку власної команди. Незважаючи на прагнення ЗШ № 7 відзначитись швидким голом команда з Гімназії № 2 міцно тримала оборону і до 11 хвилини матчу рахунок матчу був 0:0. Проте, свої корективи у цифрах на табло вирішив внести капітан команди ЗШ № 7 Микитин Олександр, відзначившись одним з найшвидших дублів у цьому турнірі (11, 12 хвилини тайму). На 14 хвилині Клюба Роман дещо скоротив відставання у голах Гімназії № 2, проте остаточне слово було за Луневським Тарасом на 21 хвилині матчу, який встановив кінцевий рахунок матчу – 3:1.

 

          Одразу за цим матчем слідував матч команди ЗШ № 22, що гучно заявила про себе у першому турі, забивши найбільшу кількість голів. І забігаючи наперед, скажемо, що і цей матч також порадував результативністю. Незважаючи на старання воротаря ЗШ № 8 м’яч 7 разів протягом матчу встиг побувати в сітці його воріт. Відрадно, що за ЗШ № 22 на рівні з хлопцями виступають і дівчата, які демонструють стабільно якісну гру. Окрім підсумкового рахунку матч запам’ятався домашніми заготовками та красивими дальніми пострілами ЗШ № 22. Хет-триками відзначились Українець Матвій та Сидорик Максим і ще один гол записав у свій пасив Феношин Арсен.

 

        

Наступним слідував матч Бронзової ліги, у якому зійшлися ЗШ № 14 та ЗШ № 3. Матч розпочався швидким голом Уруського Артема, який відзначився у протоколі матчу забитим голом на 2 хвилині. А вже на 6 хвилині матчу він подвоїв перевагу своєї команди, відзначившись дублем. Незважаючи на старання ЗШ № 14 змінити рахунок до кінця матчу їм вже не вдалось. Тож, підсумковий рахунок 2:0 на користь ЗШ № 3.

 

Боротьбу продовжили команди ЗШ № 9 та ЗШ № 6. Здивувати всіх у цьому матчі вирішив Пазушко Іларіон, який відзначився голом ще тоді, коли ще не всі вболівальники зайняли місця на трибунах. Адже, від початку матчу пройшло лише декілька секунд. ЗШ № 6 не забарилася з відповіддю і вже на 8 хвилині рахунок матчу зрівняв Богун Роман. Проте, гравця ЗШ № 9 Пазушко Іларіона не влаштовував такий перебіг матчу, що втілилося у його голі на 16 хвилині. І можливо, так би і матч завершився, якщо б не гол Василика Олександра на 22 хвилині матчу. В підсумку – бойова нічия.

 

    

Сьомий матч ігрового дня числився за ЗШ № 14 та МШ Пасічнянською. Обидві школи рівноцінно прагнули здобути свої перші перемоги, що було втілено в результативному першому таймі, в якому кожна з команд змогла порадувати вболівальників, забивши по 2 голи у ворота суперників. З ЗШ № 14 відзначились Квич Олександр та Кісилейчук Олег. А з МШ Пасічнінської – Ругала Матвій та Кучера Сергій. Можливо б команди і погодились на нічию, проте своєю надзвичайною активністю як в грі на оборону так і на атаку відзначився гравець школи МШ Пасічнянська Хаврона Віталій, який в підсумку забив 3 гол для своєї команди на 19 хвилині, та став героєм матчу.

 

          Наступним був матч, в якому змагалися досвідчений боєць Золотої ліги – минулорічний віце-чемпіон СШ № 11 та команда, що тільки здобула право виступу у Золотій лізі - Католицька ЗШ. Матч відзначився великими швидкостями з боку обох команд та рівній грі, що тривала фактично до 20 хвилини матчу. Проте, досвід виступів, клас та ширша лава запасних все ж таки далися в знаки та матеріалізувалися у 3 голи за короткий проміжок часу (Саєвич Станіслав (20 хвилина), Ткачук Сергій (21,22 хвилини). До цього відзначитись встигли Саєвич Станіслав (6 хвилина матчу) СШ № 11, Хруник Ілля (13 та 23 хвилина матчу) Католицька школа. Попри невтішний підсумковий рахунок хочеться побажати наснаги та бадьорості Католицькій школі, адже з такою грою перемоги «не за горами».

 

Наступний слідував матч минулорічного чемпіона проти ЗШ № 12, в якому ЗШ № 10 здобула блискавичну перемогу 15:0, продемонструвавши власні навики перш за все командної гри, що втілились у покер голів, що записав на власний рахунок Храбатин Андрій та неймовірних 7 голів Романюка Мирослава, по одному голу записали в свій пасив Горбачев Євген, Шестак Святослав та Романюк Владистав.

Закривав другий ігровий день матч між ЗШ № 25 та ЗШ № 24, в якому ЗШ № 25 здобула переконливу перемогу з підсумковим рахунком 6:2, забезпечивши собі гандикап у 4 голи вже по завершенню першого тайму. За ЗШ № 25 відзначились Веприк Тарас, Гнип Максим та Довгалюк Богдан – по одному голу, а Капущак Артем відзначився дублем. У ЗШ № 24 забивали Зелінський Роман та Курилюк Ігор.

 

 

05.12.2018 03:44