ДО ЗАВЕРШЕННЯ ТВОРЧИХ КОНКУРСІВ ЗАЛИШИВСЯ МІСЯЦЬ

Учасники батлів креативу шкільного турніру змагаються за цінні призи

Боротьба за шкільну мрію продовжується, а це означає, що кожного вікенду на спортивному майданчику вирує нестримний футзал, який і визначить переможців у кожній з ліг. А поки юні спортсмени змагаються за трофеї на полі інші школярі мають можливість проявити себе в конкурсах креативу.

Насамперед, в рамках Шкільного турніру з футзалу всі талановиті можуть випробувати себе у майстерності пера та рукоділля. Фантазувати треба в жанрі казки-легенди! Знаковим персонажем шкільних змагань є руденький хлопчик, тож цікаво дізнатися його історію!

Вже не перший сезон учасники дивують різними саморобними виробами! Використовуйте різні техніки виготовлення і вигравайте сучасний планшет. Однак, учасникам варто поспішати, бо кінцевий термін подачі робіт - 18 березня. Натомість, кожного туру триває боротьба черлідерів та вболівальників, але  переможець за підсумками виступів впродовж турніру буде оголошений тільки на урочистому закритті змагань.

А поки організатори змагань готові зробити підсумки першого ігрового дня 3 туру основного етапу. Як завжди, на передовій група підтримки Гімназії №2. "Треба гол, треба два, треба Кубок "Ураган", - скандувала група підтримки. "Наші хлопці - молодці, бо заб’ють усі м’ячі", - підбадьорували вболівальники спортсменів.

Не пасла задніх і ЗШ №21. "Двадцять перша переможе. Двадцять перша - чемпіон", - ось такими мотиваційними плакатами підтримували футболістів. А в перерві дует дівчат виконав запальний хіп-хоп. Тож організатори оголошують бойова нічия, яку розділяють ЗШ №21 та Гімназія №2. Шкільний турнір триває, тож хто знає, кому посміхнеться фортуна?!

Деталі - у розділі конкурси.
 

08.02.2017 11:53