ГІМНАЗІЯ №2 - КРАЩІ ВБОЛІВАЛЬНИКИ ТА ЧЕРЛІДЕРИ 3-ГО ІГРОВОГО ДНЯ

Підсумки творчої боротьби на шкільному Кубку НФК "Ураган"

Кубок НФК "Ураган" не припиняє дивувати ні на мить. Щосуботи спортивний майданчик повниться шаленими емоціями та неймовірними відкриттями, які дарують футзальні баталії. Втім, всіх учасників шкільного турніру захоплює не тільки футзальна боротьба, а й творча, яка також не припиняється ні на вікенд.

Третій ігровий день турніру повнився неймовірними танцювальними постановками та креативними речівками, які демонстрували 5 навчальних закладів міста. Кращі черлідерки сезону 2013/2014 рр. - вихованки ЗШ №28, як завжди, дивували. Цього разу - неймовірною постановкою ритмічної композиції, яскравими костюмами та шаленими емоціями. Дівчатка вже традиційно підтримували свою команду не тільки танцем, а й речівками. "Двадцять восьма! Двадцять восьма!", - скандували вболівальниці. "Двадцять восьма переможе, двадцять восьма усе зможе, - не припиняли ні на мить школярки. - Двадцять восьма - молодець, бо урвався наш терпець!". "Треб гол, треба два, треба Кубок "Ураган", - кричали черлідерки.

До танцювальної феєрії на Кубку НФК "Ураган" долучилися й вихованки Угорницької ЗШ. Дівчатка виконала драйвовий рокерський танець, який вдало доповнили костюмами, помпонами та акробатичними трюками. Черлідерки подарували всім присутнім море емоцій та незабутніх вражень.

Не пасла задніх і Гімназія №2, яка і танцювала, і вболівала. Хореографічними талантами вражали семикласниці, які виконали дивовижну композицію з латиноамериканськими па у вражаючих костюмах. А п’ятикласники відзначилися нестримною підтримкою своїх футзалістів та патріотичними нотками. Приємно, що діти вболівали за свою шкільну команду разом з вчителями, і підготували різнобарвні плакати, синьо-жовті кульки, українські прапори, патріотичні прикраси на одязі. Придумала група підтримки і чимало речівок. "Хлопці із гімназії грають у футбол. Що нам всім потрібно? Нам потрібен гол", - кричали гімназисти. "Синьо-жовті прапори піднімаймо догори. Вболіваймо доки змога, наша буде перемога", - не втрачали ентузіазму діти. "Покажіть, гімназіє, покажіть наш клас. Хай суперник не забуде вас", - підбадьорувала група підтримка.

Вже вдруге вразила шаленою підтримкою й команда вболівальниць ЗШ №4. "Четверта школа - супер-клас, ми обіграємо усіх вас, - кричали дівчатка. - Наш девіз - не впасти вниз, а боротися за приз". "Модні шорти, гарні майки, наші хлопці - просто зайки", - не стихали вболівальниці. "Ми готові, як завжди, переможемо всіх ми, - впевнено скандували школярки. - Жовте поле, синє небо, гол забити дуже треба".

Не стояла осторонь батлів вболівальників і дівчатка ЗШ №19, які підтримували своїх хлопців з яскравими реквізитами - помпонами та плакатами. "Дев’ятнадцята - супер, дев’ятнадцята - клас, дев’ятнадцята школа - переможе всіх вас", - розпочали школярки. "Гол-гол, треба гол! У ворота забивай - суперника перемагай, - не припиняли ні на мить дівчатка. - Любимо грати, працювати, і усіх перемагати". "Наші кращі, наші кращі, наші кращі всіх!", - не зупинялися вболівальниці.

Третій ігровий день був не на жарт спекотним! Групи підтримки продемонстрували дивовижні танці, креативні речівки, різнобарвні плакати, тож обирати кращих з кращих було, як завжди, не легко. Проте Гімназії №2 таки вдалося вибороти титул кращих черлідерів та кращих вболівальників третього ігрового дня.

А ми нагадуємо всім творчим школярам міста, що свій потенціал можна проявити не тільки під час матчів своєї команди. Тривають й індивідуальні конкурси: конкурс творчих робіт, саморобок, селфі-фото. Приємно, що дітвора підготувала вже перші роботи - есе та сувенір "Хлопчик-футболіст". Піддавайтесь творчій музі, експериментуйте та вигравайте цінні призи. Деталі в розділі Конкурси.

Христина ЧУЛОВСЬКА, прес-служба НФК "Ураган". Фото Олекси БУТЧАКА.

26.11.2014 15:59