ІГОР ПАСІЧНЯК: «ЦЬОГОРІЧ ФУТЗАЛЬНИЙ ШКІЛЬНИЙ МАРАФОН ВИПРАВДАВ ВСІ ОЧІКУВАННЯ»

Відбулося засідання оргкомітету щодо проведення обласного шкільного турніру з футзалу

«Цьогорічний футзальний марафон шкільних змагань виправдав всі очікування. Найприємнішим є те, що дітки, які мають спортивний нахил, отримали можливість відкрити свої таланти та позмагатися з собі рівними. Сподіваюся, що наступний рік стане ще ефективнішим в плані розвитку та залучення більшої кількості людей як до організації Шкільного турніру з футзалу, так і до участі у самих змаганнях».

Про це під час засідання оргкомітету щодо проведення обласного шкільного турніру з футзалу на кубок НФК «Ураган» сказав заступник голови обласної державної адміністрації Ігор Пасічняк. Шкільний турнір з футзалу «Кубок НФК «Ураган» - це єдиний свого роду соціальний проект, який немає аналогів на Прикарпатті.

Також під час засідання обговорили організаційні питання проведення наступного сезону змагань. Зокрема, йшлося про збільшення тривалості змагань, організацію технічних вимог та долучення до методистів працівників районних федерацій футболу на місцях проведення турніру, а також були висунуті пропозиції включення до змагань команд міст Надвірна, Бурштин (в об’єднанні з м. Галич) та Яремче.

Варто зазначити, що завдяки організаторам змагань – НФК «Ураган», департаменту освіти, науки і молодіжної політики ОДА, Івано-Франківському обласному відділенню Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України, асоціації міні-футболу області та спонсорам даний турнір відбувався п’ятий рік поспіль. Команди-учасники змагань виборюють головний трофей – 40 000 тисяч гривень, які школа може використати на покращення матеріально-технічної бази. З кожним роком до турніру залучається все більше команд.

Додамо, що цього року участь у змаганнях взяли 237 шкіл, а це 2 844 спортсменів.

Відділ прес-служби Івано-Франківської ОДА

21.09.2016 12:24