КОМАНДА ЗШ №18 - ПЕРЕМОЖЕЦЬ ЛІГИ ШКІЛЬНИХ ЧЕМПІОНІВ!

Дворазовий переможець Кубку НФК "Ураган" заслужено став найкращою командою області

У неділю, 24 травня, школярі міста "святкували" футзал - саме цього дня відбувся фінал Ліги Чемпіонів Шкільного турніру з футзалу "Кубок НФК "Ураган", який і визначив найсильнішу команду області. Команди з Калуша, Долини, Рогатина та Городенки, не пройшовши випробування івано-франківськими призерами, припинили змагання за трофей ще на стадії чвертьфналів. ЗШ с.Лісний Хлібичин, продемонструвавши хорошу боротьбу, зупинився за крок до фіналу. Тож в боротьбі за трофей зустрілися дві івано-франківські команди - ЗШ №28 і ЗШ №18

ЗШ №18 очікувано впевнено включилася в гру і вже традицйно розпочала з швидких атак. Не дивно, що вже на перших хвилинах Юрій Бельбас оформив дубль у воротах суперника і вивів свою ЗШ №18 вперед. Варто віддати належне і ЗШ №28, яка відразу ж зуміла відіграти один м'яч - відзначився Артем Микуляк. На перерву команди пішли з мінімальною перевагою ЗШ №18, тож не дивно, що в другому таймі титулований суперник вирішив показати, хто на полі господар.

Юрій Бельбас раз за разом "вражав" ворота опонента - у підсумку на його рахунку загалом аж сім забитих м'ячів! Не пас задніх і Сергій Бельбас, який не відставав від свого брата і оформив покер. Лише на завершальних хвилинах ЗШ №28 вдалося відіграти ще три м'ячі - один гол забив Любомир Хрустовчук, дублем відзначився Дмитро Мокляк. Отож на табло 4:11 - і впевнена перемога ЗШ №18!

Відразу після завершення фінального матчу відбулося урочисте нагородження фіналіста та переможця Ліги Шкільних Чемпіонів. Не обійшлося буз привітань Президента НФК "Ураган" Олександра Бубена та начальника управління молоді та спорту Івано-Франківської ОДА Ростислава Микитюка, які вручили учасникам фіналу пам'ятні нагороди - індивідуальні медалі та дипломи. В індивідуальних номінаціях обидві призи дісталися братам Бельбасам: Юрій став кращим бомбардиром, а Сергій - кращим гравцем прем'єрної Ліги Шкільних Чемпіонів.

Відтак у колекції дворазового переможця Кубку НФК "Ураган", володаря Суперкубку та віце-чемпіона Шкільної футзальної ліги України з'явився ще один трофей - Кубок переможця Ліги Шкільних Чемпіонів, а команда ЗШ №18 стала найсильнішою шкільною командою Прикарпаття!. Отож під радісні усмішки, щирі оплески вболівальників та "золотий салют" завершився футзальний марафон сезону 2014/2015 років. Тож до зустрічі!!!

Христина ЧУЛОВСЬКА, прес-служба НФК "Ураган".

25.05.2015 10:07