КУБОК НФК «УРАГАН» В РАЙЦЕНТРАХ: ОГЛЯД ПІВФІНАЛЬНИХ МАТЧІВ

Шкільний турнір у районних центрах добігає до завершення

Шкільний турнір з футзалу "Кубок НФК "Ураган" в райцентрах вже на фінішній прямі. Море емоцій, шалена боротьба, невичерпний ентузіазм та амбітні поєдинки - ось чим повняться спортивні зали п’яти районних центрів, в яких вирують завзяті футзальні батли за трофеї.

КУБОК НФК "УРАГАН" (КОЛОМИЯ)

У суботу, 25 квітня, у місті над Прутом були зіграні перші півфінальні матчі основного турніру, а також визначилися фіналісти Малого Кубку. Кожна команда намагалися продемонструвати всю свою міць, в когось це вийшло краще, в когось - гірше, але найголовніше, що практично в кожному матчі інтрига зберігалася до останньої секунди зустрічі. Спочатку на майданчик вийшли учасники Малого Кубку змагань.

ЗШ №3 - ЗШ №2 - 3:5
Дуже швидко учням другої школи вдалося вийти вперед та збільшити свою перевагу до 3:0. Здавалося, що результат цього матчу очевидний, але завдяки хет-трику Богдана Гаєвого за 5 хвилин до закінчення матчу ЗШ №3 зрівняла рахунок. Проте ЗШ №2 за мить до сирени закріпила свою перевагу, знявши всі питання стосовно переможця зустрічі.

ЗШ с.Корнич - ЗШ №7 - 3:2
Схожий сценарій міг бути і в матчі між хлопцями з Корнича та ЗШ №7. Євген Писарук на 20-й хвилині оформив хет-трик, а його команда вирішила, що справу зроблено. Проте зовсім іншої думки були учні сьомої школи, які за час, що залишився до закінчення матчу, змогли забити два м'ячі та відродити інтригу. Проте на більше їм банально забракло часу.

Таким чином стало відомо, що у фінальному матчі Малого Кубку зустрінуться команди ЗШ №2 та ЗШ с. Корнич. Настав час і півфіналістам основного турніру визначати, хто ж з них кращий….

СШ №1 - ЗШ с.Печеніжин - 6:3
Вже на 5-й хвилині зустрічі рахунок матчу був 3:0 на користь учнів Стефаникової школи. На 23-й хвилині, коли Денис Попадюк забив свій четвертий гол в цьому матчі та 15-й загалом на турнірі здавалося, що гру можна закінчувати. Проте буквально за одну хвилину підопічним Василя Горука вдалося двічі відзначитися та реанімувати" інтригу, як в даному матчі, так і у протистоянні в цілому. Підсумковий результат гри 6:3 залишив відкритим питання про визначення фіналіста від цієї пари до наступної зустрічі.

ЗШ с.Угорники - ЗШ с.Лісний Хлібичин - 0:5
Хет-трик Вікторії Остапів та дубль Івана Харука практично зняли запитання, щодо переможця в цій парі. Відіграти 5 м'ячів у повторному поєдинку хлопцям з Угорників буде вкрай складно. Проте у них є шанс довести, що всі попередні їхні звитяги на турнірі не були випадковими.

Другі півфінальні зустрічі будуть зіграні 28 квітня.

Олександр ДЕМ'ЯНЧУК, UA-футбол.

КУБОК НФК "УРАГАН" (ДОЛИНА)

Долина теж повнилася шаленими пристрастями, адже цього ігрового дня були зіграні вирішальні матчі-відповіді, і визначилися фіналісти! Першими включилися у боротьбу півфіналісти Малого Кубку.

Гімназія №1 - ЗШ с.Яворів - 2:2 (пенальті - 0:2)
Першою в рахунку повела ЗШ с.Яворів - на 4 хв. відзначився Ростислав Вінтонів, який продублював свій гол в другому таймі. Команда з гімназії завдяки голу Влада Аннєнкова і Ростислава Рака зрівняла рахунок . До кінця матчу результат так і залишився незмінним, тож, щоб визначити переможця хлопці пробивали пенальті.

ЗШ №5 - ЗШ №7 - 2:3
Завдяки вправному Владиславу Якиміву ЗШ №7 вирвалася вперед, але за лічені миттєвості Віталій Гошовський встановив паритет. Втім Анатолій Балгар і Алекс Шатковський таки подарували своїй ЗШ №7 перемогу. Віталій Гошовський зумів скоротити відкрив ще на один м’яч.

У наступних двох матчах вирішувалась доля команд-претенденток на перемогу у фіналі.

ЗШ с.Тяпче - СШІ - 4:4
У першому таймі уперед вирвалися хлопці з інтернату - на 4 і 5 хв. голи забив Микола Гавінський. У відповідь СШІ отримала гол від Віталія Петрика. У другому таймі Микола Гавінський забив ще 2 голи - на 20 і 26 хв., а Петрик - на 23 і 25. Таким чином матч завершився нічиєю.

ЗШ с.Княжолука - СШ №6 - 1:11
На жаль, команді із Княжолуки вдалося забити лише один гол - відзначився Віталій Друляк. Натомість на рахунку опонентів їх аж 11 - дубль на свій бомбардирський рахунок записав Дем’ян Гринечко, хет-триками відзначилися Максим Куротчин, Артем Гошовський, Максим Гуменів.

Отож, за титул володаря Кубку змагатимуться команди Долинської школи-інтернату та Долинської СШ №6. "Бронзу" турніру розіграють ЗШ с.Тяпче та ЗШ с.Княжолука.

Марта САБАН для сайту uragan.if.ua

КУБОК НФК "УРАГАН" (РОГАТИН)

У Рогатині відбулися перші півфінальні матчі та поєдинок попереднього етапу розіграшу Малого Кубку, тож емоції тут теж вирували неабиякі.

ЗШ с. Конюшки - ЗШ с. Липівка - 10:0
Обидві школи виборювали єдину путівку до 1/2 фіналу Малого Кубку, тож однозначно вона дісталася ЗШ с.Конюшки. Покерами відзначилися Віктор Іванців і Роман Цьос. Дубль на свій рахунок записав Ігор Димкар.

СШ №1 - ЗШ с. Заланів - 6:0
Вихованці СШ №1 зуміли наколотити супернику аж 6 м’ячів - влучним хет-триком відзначився Назар Кіщук, по голу на свій рахунок записав Микола Сметана, Назар Білоус, Роман Александров.

ЗШ №2 м. Рогатин - ЗШ с.Верхня Липиця - 4:4
Команди продемонстрували рівний двобій, гідний півфіналу. Ігор Іваськевич тричі розписався у воротах ЗШ с.Верхня Липиця, до товариша приєднався і Андрій Луцак. Втім, варто віддати належне і школярам із Верхньої Липиці - дублем відзначився Олександр Іваніщак, гол забив Олег Яцків. До того ж, зрівняти рахунок "допоміг" й автогол суперника.

А вже цієї середи, 29 квітня, будуть зіграні вирішальні півфінальні матчі, які й визначать, хто гідний фіналу.

Ярослав ГАЛЯН для сайту uragan.if.ua

28.04.2015 00:49