КУБОК НФК «УРАГАН» В РАЙЦЕНТРАХ: ВИРІШАЛЬНІ ПОЄДИНКИ

По завершенні групового етапу стартували ігри "на виліт"

Школярі райцентрів не гають часу і впевнено крок за кроком наближаються до омріяного трофею. Коломия вже на футзальному «екваторі» турніру - минулого вікенду відбулися матчі чвертьфіналу і вже визначилася четвірка найсильніших команд. Городенка і Долина виявилася чи не найбільш спраглими до змагань і вже дізналися, хто побореться у великому фіналі. Але варто відзначити, що в кожному місті, не залежно від його віддаленості від Івано-Франківська і від стадії змагань, емоції вирували справді шалені. Ще б пак! Боротьба варта головного трофею!

КУБОК НФК "УРАГАН" (ГОРОДЕНКА)

В суботу, 18 квітня, в спортзалі ДЮСШ м.Городенки, футзальні баталії проходили при переповнених трибунах та зі стовідсотковою віддачею юних спортсменів району. Першими змагалися команди, які розігрують «малий трофей». Півфінальні ігри за Малий Кубок були запеклими і виявили фіналістів. Чернятинці з рахунком 3:4 поступилися ровесникам із ЗШ с.Ясенів Пільний, а вихованці ЗШ с.Серафинці перемогли команду ЗШ №2. Таким чином 2 травня за Малий Кубок змагатимуться «сусіди» - село Ясенів Пільний та Серафинці.

Цього дня за головний приз команди боролися і за головний приз - Кубок НФК «Ураган». Першими включилися у захоплюючий вир півфінального змагання школярі із ЗШ №1 та ЗШ с.Слобідки. Варто відзначити, що слобідським парубкам без Вероніки Деренюк прийшлося не солодко. Інтригуючим був поєдинок учнів із міської ЗШ №1 та добре укомплектованою командою із Чортівця. Думаю, на великому полі, результат міг би бути на користь сільської команди… А сьогодні міські школярі, та ще й керовані своїм наставником Михайлом Кривком, здобули, не дивлячись на рахунок, важку перемогу.

Отож, 2 травня за 3-тє місце посперечаються школярі з Глушкова та Чортівця, а за звання переможця турніру зійдуться команди міської ЗШ №1 та слобідські школярі.

Богдан АЛІМАН, Новини Городенківщини

КУБОК НФК "УРАГАН" (ДОЛИНА)

З кожним днем фінал змагань із футзалу НФК «Ураган» наближається і в Долині. Команди-учасниці відчайдушно рвуться до перемоги, адже цьогорічний призовий фонд складає аж 20 000 грн.! Комусь фортуна усміхається більше, комусь - менше, проте задоволення від участі однакове у всіх. З кожним днем напруження зростає - діти прагнуть стати героями, тренери вивчають тактику суперників, а батьки гаряче уболівають з трибун. Цього ігрового дня відбувся попередній етап розіграшу Малого Кубку та перші півфінальні матчі боротьби за головний трофей.

ЗШ с.Вигода - ЗШ с.Яворів - 0:1
Першими минулої суботи у залі зійшлися команди з Вигоди та Яворова. Попри намагання хлопців забити у ворота суперників гол, це вдалося тільки на 10 хв. Олександру Дзулю з Яворова. У другому таймі вигодяни спробували зрівняти результат, проте їхні маневри не увінчалися успіхом. Матч завершився із рахунком 1:0 на користь Яворова.

ЗШ №5 - ЗШ №4 - 7:0
Мабуть, жага до перемоги у ЗШ №5 виявилась сильнішою, адже команда показала неабияку злагоджену гру, не давши суперникам жодного шансу. Віталій Гошовський забив цілих 7 голів для 5 школи. Таким чином матч завершився із рахунком 7:0 на користь ЗОШ №5.

ЗШ с.Тяпче - СШІ - 4:6
Відкрити рахунок вдалося вихованцям школи-інтернату - відзначився Євген Васько, але за лічені миттєвості рахунок зрівняв Віталій Петрик. Але СШІ знову виривається вперед, голом відзначився Микола Гавінський. Микола в другому таймі записав на свій актив хет-трик. Також дублем похизувався Владислав Гірний, до товаришів з другим голом приєднався і Євген Васько.

СШ №6 - ЗШ с.Княжолука - 9:1
Маленьким футзалістам із СШ №6 вдалося наколотити суперникам аж 9 м’ячів. Дублі на свої бомбардирські рахунки записали Максим Гуменів, Арсен Гошовський, Дем’ян Гринечко, голами відзначилися: Максим Куротчин, Юрій Бакаляр, Артем Бугайов.

А вже наступної суботи боротьба стане ще більш запеклою - відбудуться півфінальні матчі!

Марта САБАН для сайту uragan.if.ua

КУБОК НФК "УРАГАН" (КОЛОМИЯ)

Мальовнича Коломийщина теж не пасла задніх і у суботній та недільний вікенд розіграла 1/4 фіналу. Насолодитися сповна футзалом могли не тільки дітлахи, які розігрують Кубок НФК «Ураган», а й ті школярі, які боряться за «малий трофей». Варто віддати належне школам-учасницям, які включилися у вир змагань за Малий Кубок, команди докладали максимум зусиль, щоб опинитися у півфіналі.

ЗШ №3 і ЗШ №6 продемонстрували рівний батл, в якому ЗШ №3 здобула вольову перемогу - 2:1. Поєдинок між ЗШ с.Великий Ключів та ЗШ № 2 був позбавлений інтриги, адже всі голи опинилися у воротах Великого Ключева. Вихованці ЗШ №2 «в суху» наколотили аж 10 м’ячів. ЗШ с.Корнич теж здобула «суху» перемогу над ЗШ №10, рахунок зустрічі - 6:0.

А от ЗШ №7 та ЗШ №9 впродовж матчу ніяк не могли визначити переможця, команди розписали бойову нічию - 1:1, тож півфіналіста визначила серія пенальті - 3:2. Таким чином у півфіналі Малого Кубка, який відбудуться 25 квітня зустрінуться: ЗШ №3 - ЗШ № 2, ЗШ с.Корнич - ЗШ № 7.

Захоплюючими та цікавими були футзальні дуелі за головний трофей. Перші матчі 1/4 фіналу визначили таких фаворитів:
СШ № 1 - Гімназія - 4:1
ЗШ с.Велика Кам'янка - ЗШ с.Печеніжин - 2:6
ЗШ с.Угорники - ЗШ №4 - 7:2
ЗШ с.Лісний Хлібичин - ЗШ №8 - 12:1

Вирішальні матчі відповіді були не на жарт запеклими. Гімназія та СШ №1 розписали нічию - 1:1, ЗШ с.Печеніжин і ЗШ с.Велика Кам’янка завершили поєдинок із рахунком 6:3, ЗШ №4 перемогла ЗШ с.Угорники - 2:1. А от ЗШ №8 «подарувала» ЗШ с.Лісний Хлібичин технічну перемогу.

У вирішальний день не обійшлося без прикрості, яка сталася на матчі-відповіді між командами ЗШ №4 і ЗШ с.Угорники. Координатори прийняли рішення, яке суперечило Регламенту змагань. Згідно Регламенту переможець стадії плей-офф визначається за результатами двох матчів. Перший матч між ЗШ с.Угорники і ЗШ №4 завершився із рахунком 7:2 на користь ЗШ с.Угорники. Матч-відповідь між ЗШ №4 і ЗШ с.Угорники завершився із рахунком 2:1 на користь ЗШ №4. Тож за підсумками двох поєдинків ЗШ №4 - ЗШ с.Угорники результат становить 4:8 на користь ЗШ с.Угорники, яка й виходить у півфінал Кубку. Організатори Шкільного турніру «Кубок НФК «Ураган» просять вибачення у ЗШ №4 за помилку, яка була допущена при визначенні півфіналіста (призначення додаткового тайму).

Отож, у півфіналах, які відбудуться 25-26 квітня, зустрінуться: СШ №1 - ЗШ с.Печеніжин, ЗШ с.Угорники - ЗШ с.Лісний Хлібичин.

КУБОК НФК "УРАГАН" (РОГАТИН)

В Рогатині відбувся третій за ліком ігровий день, тож дітвора в розміреному ритмі не тільки насолоджувалася динамічним міні-футболом, а й докладала всіх зусиль, щоб вибороти три очка.

Гімназія - ЗШ с. Липівка - 6:1
Гімназисти відразу показали, хто на полі господар, і наколотили супернику 6 м’ячів - відзначилися хет-триками Остап Боднар й Андрій Бойко. ЗШ с.Липівка вдалося відіграти 1 гол завдяки вправному Віталію Лужному.

ЗШ с. Верхня Липиця - СШ №1 - 0:4
Перемогу своїй СШ №1 подарував Назарій Білоус, який, звісно, не без допомогти товаришів, відзначився у воротах суперника покером.

ЗШ с.Конюшки - ЗШ с. Черче - 3:1
Школи-учасниці продемонстрували рівний двобій, в якому ЗШ с.Конюшки вдалося вибороти вольову перемогу. Тричі «розписався» у воротах ЗШ с.Черче Роман Цьос. Варто віддати належне й ЗШ с.Черче, яка створювала гольові моменти, але тільки один з них реалізувала - відзначився Олег Стек.

ЗШ №2 - ЗШ с. Заланів - 4:1
ЗШ №2 відразу взяла ініціативу у свої руки і раз за разом атакувала суперника. Голами відзначилися: Ігор Іваськевич, Владислав Челядин, Мар’ян Драган. Андрій Оленюк зумів «розмочити» рахунок».

Ярослав ГАЛЯН для сайту uragan.if.ua


 

22.04.2015 12:10

Fatal error: Allowed memory size of 268435456 bytes exhausted (tried to allocate 130968 bytes) in /home/uragan/uragan.if.ua/www/includes/bootstrap.inc on line 2804