КУБОК НФК «УРАГАН» В РАЙЦЕНТРАХ: ВИЗНАЧИЛИСЯ ВСІ ФІНАЛІСТИ

5-7 травня відбудеться закриття шкільних турнірів у 5 містах області

До завершення Шкільного турніру з футзалу "Кубок НФК "Ураган" в п’яти райцентрах рукою подати, а це означає не що інше, як зовсім скоро довідаємося, хто стане чемпіоном в Долині, Рогатині, Коломиї, Калуші, Городенці. Нагадаємо, що в Долині вже визначилися фіналісти, ними стали - спеціалізована школа-інтернат та СШ №6, "бронзу" турніру розіграють ЗШ с.Тяпче - ЗШ с.Княжолука. У вівторок-середу визначилися й інші фіналісти…

КУБОК НФК "УРАГАН" (КОЛОМИЯ)

ЗШ с.Печеніжин - СШ №1 - 2:2
Підопічні Василя Горука вже на 4-й хвилині відкрили рахунок у матчі, а згодом змарнували ще кілька зручних нагод, щоб відзначитися. Проте СШ № 1 вдалося не тільки збити атакувальний пил суперника, а й двічі забити протягом однієї хвилини. Далі гра перейшла в спокійне русло. Нагоди забити мала, як одна так і інша команда, але м'яч лише одного разу перетнув лінію воріт. Підсумковий результат матчу відображає картину, що була на майданчику, впродовж усієї гри.

ЗШ с.Лісний Хлібичин - ЗШ с.Угорники - 1-0
Після нищівної поразки в першому матчі шанси команди Угорників на вихід у фінал були мізерними. Проте легкою прогулянкою для підопічних Івана Конюка ця гра не стала. Мабуть вперше на турнірі команда з Лісного Хлібичина зіткнулася з такою масованою обороною. Кращий бомбардир турніру Іван Харук так і не зміг підібрати ключі до воріт суперника, але одного разу це вдалося зробити Вікторії Остапів. Треба віддати належне команді Угорників, яка продемонструвала, як треба грати проти колективу, який в усіх своїх попередніх матчах не забивав менше п'яти м'ячів за гру.

Цікаво, що обидва фіналісти турніру забили по 38 м'ячів. Щоправда команда Лісного Хлібичина провела на дві гри менше і дозволила суперникам лише двічі відзначитися у своїх воротах. СШ №1 пропустила 10 м'ячів, половину з яких у півфіналі. Отож, головний трофей турніру розіграють СШ №1 та ЗШ с. Лісний Хлібичин. Саме ці дві команди змогли подолати всіх своїх суперників на шляху до фіналу, а тепер в очному протистоянні вирішуватимуть хто з них кращий.

В матчі за почесне третє місце зустрінуться школярі з Печеніжина та Угорників. За Малий Кубок змагань, як ми вже повідомляли раніше, боротимуться учні ЗШ №2 та ЗШ с.Корнич. Фінал, матч за третє місце, гра за Малий Кубок, а також нагородження переможців та учасників змагань відбудуться 5 травня.

Олександр ДЕМ'ЯНЧУК, UA-футбол.

КУБОК НФК "УРАГАН" (РОГАТИН)
 
Першими включилися в боротьбу 4 команди Малого Кубку. І варто віддати належне школам-учасницям, які, незважаючи на те, що боряться за "малий трофей", продемонстрували неймовірний переможний дух.

ЗШ с. Пуків - ЗШ с.Конюшки - 8:2
ЗШ с.Пуків настільки азартно включилася в гру, що "наколотила" супернику аж 8 голів. Сім влучних прострілів зробив Назар Даниляк, голом відзначився Євген Бордашевський. А Ігор Димкар зумів "розмочити" рахунок дублем.

ЗШ с. Черче - Гімназія - 0:1
Команди продемонстрували рівний бій, хизувалися атаками і гольовими моментами. Проте суперники здорово грали в захисті та й голкіпери не пасли задніх. Долю фіналіста вирішив один м’яч Андрія Бойка, який подарував своїй Гімназії перемогу.

Отож, у фіналі Малого Кубку зустрінуться ЗШ с.Пуків - Гімназія. Далі у боротьбу включилися команди Кубку НФК "Ураган", тож пристрасті вирували нечувані, адже на кону - путівка до фіналу.

ЗШ с. Заланів - СШ №1 0:4
СШ №1 доклала максимум зусиль, що здобути другу "суху" перемогу над ЗШ с.Заланів. Дубль оформив Назар Кіщук, по голу забили Роман Благий, Роман Александров.

ЗШ с. Верхня Липиця - ЗШ №2 - 2:4
Олег Яцків та Олександр Іваніщак наблизили свою ЗШ с.Верхню Липицю зовсім близько. Втім, ЗШ №2 завдяки дублю Ігоря Іваськевича, голам Мар’яна Драгана та Владислава Челядина таки тріумфувала.
Вже 7 травня у великому фіналі зустрінеться СШ №1 і ЗШ №2. За "бронзу" позмагається ЗШ с.Заланів та ЗШ с.Верхня Липиця.

Фінали та урочисте закриття відбудуться 7 травня.

Ярослав ГАЛЯН для сайту uragan.if.ua

КУБОК НФК "УРАГАН" (КАЛУШ)

Калуш теж наздоганяє свої міста-побратими по проведенню Шкільного турніру. У першому півфінальному матчі ЗШ №6 і ЗШ №10 поборолися "на славу"! У підсумку - 6:1. Варто віддати належне ЗШ №10, яка зо всіх сил змушена була оберігати свої ворота, адже ЗШ №6 включилася в матч не на жарт, і наколотила супернику 6 м’ячів - відзначився покером Владислав Орищук, по голу забили Святослав Данилюк і Денис Довганюк. Дмитро Когут зумів "розмочити" рахунок.

ЗШ №3 та ЗШ №7 весь батл практично наступали на п’яти одна одній. Але ЗШ №3 наприкінці більш впевнено вирівняла гру, тому у результаті - 4:2. По дублях на свої бомбардирські рахунки записали: Віталій Баран, Роман Барнич, Віталій Пасєка.

У матчі-відповіді ЗШ №6 тільки підтвердила свою перевагу над ЗШ №10 - на табло - 7:2. А от ЗШ №7 і ЗШ №3 встановили паритет - 1:1. Тож, у матчі за Кубок зійдуться ЗШ №6 і ЗШ №4. "Бронза" турніру буду розіграна ЗШ №3 і ЗШ №10. У фіналі за "малий трофей" зустрінуться ЗШ №8 і ЗШ №1. Всі поєдинки та урочисте закриття відбудуться 6 травня.

fc.kalush.net

КУБОК НФК "УРАГАН" (ГОРОДЕНКА)

В Городенці вже теж розставлено всі крапки над "і". Першими в бій кинулися ЗШ с.Глушків і ЗШ с.Слобідка. В першому матчі слобідчани здобули перемогу, а от другий поєдинок видався напрочуд напруженим. Іван Чомбаран ті Вероніка Деренюк своїми дублями встановили паритет - 2:2.

Не менш азартною була гра між ЗШ №1 та ЗШ с.Чортовець. В першому матчі ЗШ №1 виборола вольову перемогу - 3:0. А в другому батлі тільки підтвердила своє право на фінал. На табло - 4:1. До успіху доклали зусиль: Стрикгалюк Віталій (дубль), голами відзначилися Денис Шайда, Олег Чижевський. Андрій Гринюк "розмочив" рахунок.

Отож, у "золотому матчі" зустрінуться ЗШ №1 та ЗШ с.Слобідка. ЗШ с.Глушків і ЗШ с.Чортовець розіграють "бронзу". Нагадаємо, що за Малий Кубок змагатимуться "сусіди" - село Ясенів Пільний та Серафинці. Фінали та урочисте закриття відбудуться 5 травня.
 

01.05.2015 20:00