ОСНОВНИЙ ЕТАП: ВИСОКИЙ СТАРТ «СРІБНОЇ» ТА «БРОНЗОВОЇ» ЛІГ

На шкільному турнірі розпочався другий раунд змагань + ВІДЕО

У суботу, 17 грудня, на Шкільному турнірі з футзалу на "Кубок міського голови та НФК "Ураган" розпочався основний етап. Тож це означає не що інше, як 29 шкіл-учасниць, озброївшись шаленим ентузіазмом, продовжують боротьбу у лігах. Цього вікенду в рамках 1 туру у футзальні  перегони включилися команди групи "В" Срібної" ліги та учасники "Бронзової" ліги Укрексімбанку

"Срібна" ліга

ЗШ №6 - ЗШ №12 - 1:10
Тільки-но вийшовши на майданчик команди відразу задали грі швидкого темпу, і почали обмінюватися небезпечними моментами біля воріт одне одного. Проте рівна боротьба точилася до першого забитого. А повести в рахунку вдалося ЗШ №12 - на 5-ій хвилині раз за разом вразив ворота суперника Костянтин Стрихард. Далі на 12-у очікував прикрий автогол, тож на перерву команди пішли з рахунком 3:1. Натомість, в другому таймі фаворит матчу повністю заволодів ініціативою. До свого дублю ще 5 голів додав Костянтин Стрихард, два м’ячі забив Данило Сороколіта, голом відзначився Назарій Паньків. Таким чином, розгромна перемога - 10:1.

Українська гімназія №1 - ЗШ №18 - 0:5
Зі стартових хвилин ЗШ №18 кинулася до воріт суперника, тож гімназистам довелося краще укріпитися в захисті. Вже на 2-ій хвилині вихованці 18-ї святкували гол - відзначився Владислав Калин, після першого забитого пресинг продовжився, і варто віддати належне  голкіперу гімназії, Роману Андрійчуку, який неодноразово рятував ситуацію. Згодом гімназисти мали хорошу нагоду зрівняти рахунок, однак не реалізували стовідсотковий момент, до того ж, пропустили ще один гол - цього разу від Олександра Гашпара. В другій дванадцятихвилинці футзалісти Української гімназії №1 знову не використали можливість забити, а суперник в той час довів матч до переможного результату - дубль Владислава Калина і голи Владислава Штегляна та Євгена Бойка поставили фінальну крапку у протистоянні.

"Бронзова" ліга Укрексімбанку

ЗШ №17 - Школа-гімназія №3 - 2:5
Обидві школи вирішили часу не гаяти і відразу кинулися у вир атак. Помітно було, що на полі два хороші суперники, кожен з яких хоче перемогти. В першому таймі команди влаштували справжній футзальний пінг-понг. Спершу Владислав Дудяк вивів вперед свою ЗШ №17, однак відповідь від гімназистів не забарилася - м’яч відіграв Арсен Мерена. Втім Максим Моргулець схилив шальки терезів знову на користь 17-ї, але Богдан Ониськів встановив паритет. У другому таймі Школа-гімназія №3 перехопила ініціативу і довела свою міць. Арсен Мерена і Богдан Ониськів оформили дублі, голом відзначився Назар Мороз.

ЗШ №13 - ЗШ №26 - 0:5
Через хворобу більшої частини гравців, ЗШ №26 довелося вийти на спортивний майданчик в меншості. Однак, це не завадило початковій школі показати, хто на полі господар - з перших хвилин ЗШ №26 домінувала і верховодила в атаці. Щоправда, забити змогли тільки на 9-ій хвилині - відзначився Євген Дубина, тож на перерву команди пішли за мінімальної переваги 26-ї - 1:0. А повернувшись - до переможного результату записали ще 4 голи, всі з них на рахунку Євгена Дубини.

ЗШ №4 - ЗШ №7 - 1:11
Перші хвилині - і перші голи у ворота ЗШ №4! Вже зі старту Олег Галайко один за одним забив два м’ячі. Слідом за товаришем відзначився Євген Татарин, далі - двічі Олег Майданський, і ще до кінця першого тайму хет-трик на свій бомбардирський рахунок записав Олег Галайко. Після перерви ЗШ №7 продовжила свою переможну ходу, і не дала супернику жодного шансу. Хет-триком "засмутив" 4-у школу Станіслав Гах, а невгамовний Олег Галайко похизувався пінтою. На завершальних акордах гри ЗШ №4 завдяки Владиславу Семанишину таки відіграла один гол. Також не можемо не відзначити третьокласника 4-ї школи Іллю Савчука, який до останньої хвилини, незважаючи на результат, демонстрував вольовий характер та боротьбу.

ЗШ №8 - ЗШ №2 - 0:6
ЗШ №2 відразу кинулася до воріт 8-ї школи. Не дивно, що не забарилися небезпечні моменти, і, звісно, голи. Не залишилися не поміченими лідерські якості, які демонстрував на полі Віталій Козенок. Саме Вітаій на 4-ій хвилині повів в рахунку на користь своєї ЗШ №2. За лічені миттєвості до товариша приєдналися Андрій Онишкевич і Дмитро Кукудяк. В другому таймі амбіцій у 2-ї школи не поменшало. Хет-трик у виконанні Віталія та дубль Андрія забезпечили впевнену перемогу ЗШ №2. Однак і ЗШ №8 знайшла свого героя - голкіпера Олександра Лавришина, який показав хороші голкіперські навики.

18.12.2016 11:04