ШКІЛЬНА ФУТЗАЛЬНА ЛІГА УКРАЇНИ: ЗШ №10 – У «ФІНАЛІ ВОСЬМИ»

28-29 квітня столиця країни прийматиме Всеукраїнський фінал

Пройдешньої суботи, 14 квітня, у Червонограді відбувся регіональний етап Шкільної футзальної ліги України, в рамках котрого путівку на Всеукраїнський фінал розігрували переможці Львівської, Закарпатської та Івано-Франківської областей. Втім, команда з Мукачеве - ЗШ №13 - на змагання не з’явилася, тож доля переможця вирішувалася в очній зустрічі між ЗШ №10 з Івано-Франківська та червоноградським НВК №3.

Зі старту прикарпатці заволоділи ініціативою і повели в рахунку, отримавши швидку перевагу у два м’ячі, однак, дальше таки зіткнулися зі спротивом господарів майданчика, які відігралися і зрівняли рахунок. Другий тайм минув під знаком обопільних атак та небезпечних моментів, тож основний час обидва суперники завершили за бойової нічиєї - 2:2. А в серії післяматчевих пенальті влучішими були івано-франківці - 3:1, тож ЗШ №10 продовжить свій футзальний марафон за головний трофей.

Нагадаємо, що фінальний етап Шкільної футзальної ліги відбудеться 28-29 квітня у Києві, де у боротьбі за чемпіонський титул змагатимуться вісім найсильніших команд України. Першими учасниками "Фіналу Восьми" вже стали: НВК №14 із м. Кам’янець-Подільського (Хмельницька область), рівненський НВК №26, ЗШ №54 м. Дніпро.
 

16.04.2018 15:07