ШКІЛЬНИЙ ТУРНІР. 2-Й ДЕНЬ АМБІЦІЙНИХ ПОЄДИНКІВ

Відбувся другий тур попереднього етапу міжшкільних змагань

У суботу, 19 листопада, відбувся другий ігровий день Шкільного турніру з футзалу на "Кубок міського голови та НФК "Ураган". Тож боротьби на спортивному майданчику стало ще більше! Ще б пак! З кожним туром стає все гарячіше, і команди активно включаються у динамічний футзал, та докладають максимум зусиль, щоб залишитися з трьома заліковими балами. Чим повнився пройдешній ігровий вікенд - читайте далі…

ЗШ №12 - ЗШ №7 - 1:0
Першими на майданчику зустрілися ЗШ №12 та ЗШ №7. Відразу було помітно, що на полі два амбітні суперники - ЗШ №7 після першої поразки мала мотив заробити перші очки, а ЗШ №12, після пропущеного туру, тільки включилася в змагання, і зрозуміло, що хотіла стартувати успішно. Втім, вийшовши на поле, команди не поспішали одне до одного, тож перший тайм минув під знаком нульової нічиї. Тільки в другій десятихвилинці Богдан Микицей забезпечив своїй ЗШ №12 мінімальну перемогу - 1:0.

ЗШ №28 - Школа-гімназія №3 - 5:2
ЗШ №28 з перших секунд показала, хто на полі господар, і відразу кинулася у вир атак. Не дивно, що з перших хвилин школярі вже святкували стартові голи. На 2-ій хвилині відзначилися Богдан Хомин та Ігор Гордієвич, і впевнено вивели свою ЗШ №28 вперед. Далі до товаришів приєднався Максим Тисак, а за лічені миттєвості Ігор Гордієвич оформив дубль. Проте варто віддати належне гімназистам, які, попри переконливу перевагу свого візаві, боролися до кінця, і ще до завершення першого тайму "розмочили" рахунок - дублем відзначився Назар Мороз. Другий тайм пройшов значно спокійніше, команди зосередилися більш в центрі поля, тільки на 17-ій хвилині Олександр Моїсеєв поставив крапку у протистоянні - 5:2 на користь ЗШ №28.

ЗШ №9 - ЗШ №17 - 8:3
Матч розпочався спокійно - з розвідки. Щоправда, першою наважилася атакувати ЗШ №9, і дана тактика відразу принесла свої дивіденди. Спочатку "розійшовся" Богдан Редушко, який раз за раз за разом вражав ворота суперника та записав у свій актив хет-трик. Втім до свистка на перерву Максим Моргулець відіграв один м’яч. В другому таймі ЗШ №9 продовжила свою гольову серію - цього разу м’яч у ворота ЗШ №17 оформив Андрій Ціпух. Далі розрив між суперниками зменшився завдяки автоголу 9-ї, втім за кілька миттєвостей фаворит гри довів свою міць. Не обійшлося без Богдана Редушка, який до свого хет-трику додав покер. Тільки на останній хвилині батлі ЗШ №17 відіграла ще один м’яч - дубль оформив Максим Моргулець.

ЗШ №24 - СШ №11 - 0:1
Перший тур команди розпочали успішно - обидві школи вже мали в активі по три очки, тож не без амбіцій розпочали даний поєдинок. Відразу було помітно, що на полі два рівні суперники, які змагалися на кожному клаптику поля. Футзалісти атакували ворота одне одного, комбінували, розігрували стандарти та створювали гольові моменти, однак реалізувати їх не вдавалося. Тож рахунок вдалося відкрити тільки на "екваторі" другого тайму. Андрій Чуйко, вправно пробивши у ворота ЗШ №24 забезпечив своїй СШ №11 перемогу - 1:0.

ЗШ №21 - ЗШ №6 - 3:1
Для ЗШ №21 даний поєдинок у шостому сезоні виявився стартовим, тож установка на гру було очевидна - перемога. Та й ЗШ №6, яка вже виграла одну гру, вийшла на паркет теж з намірами на очки. Без сумніву, що суперники зразу кинулися у вир боротьби, і почали хизуватися атаками. Першою виборола перевагу ЗШ №21 - голом відзначився Денис Гавлічек. Але за кілька хвилин на табло 1:1 - рахунок зрівняв Сергій Хома. Далі Гавлічек оформив дубль, а за кілька хвилин до товариша приєднався з голом і Арсен Гарасимчук. В другому таймі команди встановили нульову нічию, тож підсумок залишився на користь 21-ї - 3:1.

СШ №5 - ЗШ №13 - 8:0
З перших хвилин СШ №5 задала грі швидкого темпу, і повністю взяла ініціативу на себе. Тож ЗШ №13 не залишалося нічого іншого як зосередитися в захисті, та надійніше захищати свої ворота. Оборонятися таки було від чого! СШ №5 раз за разом штормила суперника та докладала всіх зусиль, щоб забити м’яч. Вже в першому таймі голами відзначилися Антон Кобзей, Захар Шкварилюк, і Станіслав Глинянчук, до того ж, завдяки автоголу суперника пішли на перерву із рахунком 4:0. А повернувшись - подвоїли результат. Дублем похизувався Глинянчук, по голу на свій рахунок записали Олександр Труш і і Левко Павлик. На жаль, ЗШ №13, таки не відігравши жодного м’яча, вдруге "заробила" автогол.

СШ №1 - ЗШ №16 - 7:1
Віце-чемпіон, СШ №1, теж цього ігрового вікенду зіграв дебютний поєдинок сезону, і змусив суперника відчути свою футзальну міць і майстерність. Стартові хвилини - і перші два м’ячі від СШ №1! У воротах ЗШ №16 розписалися Назар Прокопів і Максим Федорко. За кільки хвилин 16-а дала бій титулованому супернику і відіграла один м’яч, який забив Владислав Кріцак. Але СШ №1 швидко відновила паритет і продовжила "засмучувати" свого візаві. До кінця гри Максим Федорко похизувався покером, а Денис Хмельовський записав на свій бомбардирський рахунок дубль.

ЗШ №19 - ЗШ №15 - 0:1
Помітно, що на полі два рівні суперники, які хочуть перемогти, тож інтрига вирувала на полі з першої до останньої хвилини. Команди поспішали до воріт одне одного та засмучували гольовими атаками, однак першою рахунок відкрила ЗШ №15, голом відзначився Владислав Череватий. Після забитого гала пристрасті не вщухли, суперники демонстрували всі свої навики, щоб вибороти перемогу, але до кінця поєдинку результат таки не вдалося змінити. Таким чином, 1:0 на користь ЗШ №15.

ЗШ №10 - ЗШ №26 - 15:0
З чинним чемпіоном грати будь-якій команді не солодко. Ти паче, що ЗШ №10 у сезоні 2015/2016 стала кращою не тільки серед шкіл Івано-Франківська, а й виборола титул чемпіона Прикарпаття. Тож на майданчику початковій ЗШ №26 було непросто, адже вихованці 10-ї влаштували справжнісінький "голепад". Не обійшлося без змагань бомбардирів! Отож, на рахунку Романа Копаниці - покер, по хет-трику оформили Дмитро Білецький і Андріан Рижко, дублем відзначився Юрій Черкас, по голу забили Тимофій Бугай, Віталій Гураль, Максим Грабак.

ЗШ №25 - Українська гімназія №1 - 4:1
Футзальну дуель команди почали рівно, і докладали всіх зусиль, щоб не уступати одне одному. Першою повела в рахунку ЗШ №25 - гол забив Максим Ільків, але за дві хвилин паритет відобразився і на табло - Андрій Вишиванюк завдав удару у відповідь. Тож на перерву суперники пішли із рахунком 1:1. Однак у другому таймі вихованці 25-ї заволоділи ініціативою і довели поєдинок до переможного кінця - дубль оформив Роман Харандюк, на останній хвилині Костянтин Боркович визначив фінальний результат - 4:1.

ЗШЛ №23 - Гімназія №2 - 1:8
Гімназія №2 з першого туру демонструє, що на змаганнях в неї тільки серйозні завдання. Команда поповнилася новими футзалістами, і показує технічну гру. Не дивно, що вже другий ігровий день поспіль забезпечую собі розгромну перемогу. З перших і до останніх хвилин гімназисти створювали моменти, і, звичайно, доводили їх до логічного завершення. По хет-трику зуміли забити Олександр Белей і Дмитро Федик, голами "засмутили" 23-тю Марко Луговий і Роман Ткачук. Щоправда, ЗШЛ №23 таки не подарувала супернику "суху" перемогу, і завдяки Олександру Колеснику відіграла один м’яч.

ЗШ №18 - ЗШ №4 - 14:0
А завершився тур феєрично і розгромно - 14:0! Помітно, що учасники змагань не люблять залишати шанси супернику, і по повній "карають" голами. Скористалася цим і ЗШ №18, яка безупинно штормила ворота ЗШ №4, і "наколотила" чимало. Юрій Долішній до свого активу додав покер, Арсен Баб’як і Владислав Калин - по хет-трику, голами відзначилися Євген Бойко, Давид Костишин і Владислав Штеглян. На користь фаворита зіграв і прикрий автогол 4-ї школи.

 

21.11.2016 12:01