ШКІЛЬНИЙ ТУРНІР. 2-Й ДЕНЬ АМБІЦІЙНИХ ПОЄДИНКІВ

Відбувся другий тур попереднього етапу міжшкільних змагань + ВІДЕО
 
У суботу, 18 листопада, відбувся другий ігровий день Шкільного турніру з футзалу "Кубок міського голови та НФК "Ураган". Тож боротьби на спортивному майданчику стало ще більше! Ще б пак! З кожним туром стає все гарячіше, і команди активно включаються у динамічний футзал, та докладають максимум зусиль, щоб залишитися з трьома заліковими балами. Чим повнився пройдешній ігровий вікенд - читайте далі…
 
Українська гімназія №1 - ЗШ №7 - 5:0
Для гімназистів даний поєдинок у сьомому сезоні виявився стартовим, тож установка на гру було очевидна - перемога. Та й ЗШ №7, яка вже виграла одну гру, вийшла на паркет теж з намірами на очки. Однак, вихованці Української гімназії №1 включилися у гру більш активніше, тож розпочали з пресингу, не дивно, що на 3-ій хвилині був відкритий лік голам - відзначився Максим Басараб. Ще до завершення першого тайму Максим подвоїв перевагу своєї Української  гімназії №1 - 2:0. Друга десятихвилинка розпочалася спокійніше, обидві команди зосередилися в центрі поля. Однак, далі гімназистам вдалося перехопити ініціативу, і довести поєдинок до логічного завершення - Максим Басараб оформив покер, до командного спіху долучився і Віктор Гаймус. Таким чином - 5:0 на користь Української гімназії №1.
 
ЗШ №10 - ЗШ №4 - 8:0
З перших хвилин ЗШ №10 задала грі швидкого темпу, і повністю взяла ініціативу на себе. Тож ЗШ №4 не залишалося нічого іншого, як зосередитися в захисті, та надійніше захищати свої ворота. Оборонятися таки було від чого! ЗШ №10 раз за разом штормила суперника та докладала всіх зусиль, щоб забити м’яч. Вже в першому таймі чинний чемпіон забезпечив собі комфортний результат - 7:0. Покером відзначився Максим Грабан, хет-трик на свій рахунок записав Мирослав Романюк. Варто віддати належне і воротарю ЗШ №4, який неодноразово рятував свою команду від влучних "пострілів" суперника. В другому таймі емоції вщухли - ЗШ №10 ще раз залишила "автограф" у воротах свого візаві - відзначився Андрій Храбатин, і задовільнилася загальним підсумком - 8:0. 
 
Крихівецька ЗШ - ЗШ №21 - 1:3
Помітно, що на полі два рівні суперники, які хочуть перемогти, тож інтрига вирувала на полі з першої до останньої хвилини. Щоправда, першою повела в рахунку Крихівецька ЗШ - вже зі старту влучним ударом відзначився Антон Федик. Після першого пропущеного 21-а ще з більшим азартом продовжила гру, і неодноразово опинялася біля воріт свого суперника з гострими моментами. Однак, на перерву команди пішли таки з рахунком 1:0. В другому таймі ЗШ №21 повністю зосередилася в пресингу, і вже на почату десятихвилинки Владислав Андрусів зрівняв рахунок. Не дивно, що пристрастей на полі побільшало, і кожна команда докладала всіх зусиль, щоб схилити шальки терезів на свою користь. На завершальних акордах матчу у воротах Крихівецької школи опинився гол від Арсена Гарасимчука, який, до речі, на останній хвилині вправним дублем поставив крапку у даному поєдинку - 3:1 на користь ЗШ №21.
 
 
СШ №1 - ЗШ №12 -0:1
Футзальну дуель команди розпочали з розвідки, школярі не поспіши до воріт одне одного, і зосередилися в центрі поля. Далі гра продовжилася жвавіше, і суперники обмінялися гострими атаками, і гольовими моментами, але дати лік голам таки не змогли. Тож на перерву пішли, розписавши нульову нічию. Другий тайм зі старту теж відзначився рівною грою, але ЗШ №12 вдалося заволодіти ініціативою, і змусити СШ №1 зосередитися в захисті. Дана тактика принесла свої результати, і Роману Ткачуку, котрий забив на користь своєї 12-ї школи, вдалося визначити переможця матчу. 
 
ЗШ №3 - ЗШ №2 - 2:9
Тільки-но гра розпочалася, як у воротах ЗШ №2 опинився швидкий гол від Олександра Журавльова. Тож, незважаючи на гру у меншості, ЗШ №3 продемонстрували, що так просто здаватися наміру не має. Далі 2-а школа почала гру зосередженіше і активніше, тож раз за разом змогла відігратися - у воротах суперника влучним покером прострелив Богдан Редушко, тож на перерву команди пішли за переваги ЗШ №2 - 4:1. Другий тайм теж приніс чимало голів -  завдяки індивідуальним діям Богдана Редушка, і, звісно, не без асистувань товаришів, ЗШ №2 реалізувала ще п’ять гольових нагод. Втім, ЗШ №3 на контратаці відіграла ще один м’яч - дублем відзначився Олександр Журавльов. До того ж, варто віддати належне і голкіперу - Владиславу Євчуку, який впевнено стояв на заваді моментів ЗШ №2. Таким чином - 9:2 на користь ЗШ №2. 
 
ЗШ №24 - ЗШ №9 - 14:0
Вже зі старту сьомого за ліком шкільного турніру учасникам прийшлися до смаку рахунки з двозначними цифрами. Минулого вікенду голепад в одні ворота випробувала й ЗШ №24, котра раз за разом засмучувала початкову ЗШ №9. Як завжди, не обійшлося і без перегонів бомбардирів - хет-триками похизувалися Мирон Вістовський, Олександр Пекарук, Ілля Яворський. Дублями відзначилися Тимофій Лісарін й Олександр Курилюк. До користі 24-ї додався і прикрий автогол ЗШ №9, таким чином - 14:0 на користь ЗШ №24. 
 
 
ЗШ №26 - ЗШЛ №23 - 0:11
Без шансів на перемогу залишила суперника й ЗШЛ №23, котра зі старту показала, хто на полі господар. Хоча варто віддати належне й ЗШ №26, яка включалася у боротьбу за м’яч, однак натиску ЗШЛ №23  встояти було важко. Фаворит гри з першої хвилини пресингував суперника і докладав всіх зусиль, щоб реалізувати свої створені моменти, у підсумку - залишили у воротах 26-ї одинадцять м’ячів, сім з яких на свій рахунок записав Лук’ян Барган, хет-трик оформив Володимир Труш, голом долучився до загального підсумку Веніамін Гураль. 
 
СШ №5 - ЗШ №16 - 2:3
Команди, тільки-но-вийшовши, на майданчик, вирішила часу не гаяти і відразу кинулися у вир атак, тож не дивно, що боротьба точилася на кожному клаптику майданчика. Суперники обмінювалися обопільними атаками та гострими моментами, але на "відмінно" спрацьовував захист. Не дивно, що відкрити рахунок вдалося завдяки прикрому автоголу СШ №5, але за лічені хвилини на табло знову був паритет - цього разу автоголом помилилися гравці ЗШ №16. Після перерви футзальні гойдалки продовжилися - рівновагу похитнув Назар Гнатишин, котрий забив на користь своєї СШ №5. Дальше інтриги додав гол Володимира Кубарича, який зрівняв рахунок, а долю поєдинку визначив гол, забитий практично на фінальних акордах батлу, - Володимир Іванчишин забезпечив своїй ЗШ №16 перемогу. 
 
ЗШ №22 - ЗШ №17 - 1:1
Цікавий батл подарувала й інша футзальна пара - ЗШ№22 та ЗШ №17 - команди продемонстрували рівну гру з цілком закономірним результатом. Чимало емоцій, ентузіазму та боротьби - суперники наввипередки поспішали до воріт одне одного та старалися знайти "ключик" до захисту. Однак, на перерву пішли із розписаною мировою. У другому таймі пристрастей не поменшало, але лік голам вдалося дати тільки всередині другої десятихвилинки - Ігор Маланчук вправним голом вивів свою ЗШ №22 вперед. Однак, практично на останній хвилині гри Давид Чорний зрівняв рахунок. Таким чином, бойова нічия - 1:1. 
 
 
ЗШ №18 - ЗШ №19 - 4:1
Зі старту матчу активніше включилася у розіграш ЗШ №18, і відразу зосередилася біля воріт свого суперника, але довший час таки і не змогла знайти "підхід" до оборони 19-ї. Тільки наприкінці першого тайму було дано лік голам - відзначився Роман Недільський. Повернувшись з перерви, запал 18-ї не вщух, і вона продовжила свої атаки, і зуміла покращити результат ще на три м’ячі - відзначилися Даніель Сабадашка, Давид Ситайло і Роман Долішній. На контратаках старалася підловити суперника і ЗШ №19, і таки змогла відіграти гол престижу, який на свій рахунок записав Олег Дудка. 
 
Гімназія №2 - ЗШ №28 - 0:7
ЗШ №28 з першого туру демонструє, що на змаганнях в неї тільки серйозні завдання. Команда мотивована і показує технічну гру. Не дивно, що вже другий ігровий день поспіль забезпечує собі впевнені перемоги. З перших і до останніх хвилин вихованці ЗШ №28 створювали моменти, і, звичайно, доводили їх до логічного завершення. Покер у воротах гімназистів залишив Максим Тисак, дублем відзначився Максим Хрептик, гол забив Віталій Кривулич. Таким чином, "суха" перемога - 7:0 на користь ЗШ №28.
 
Микитинецька ЗШ - Школа-гімназія №3 - 0:14
Ще один розгромний підсумок другого ігрового дня! Помітно, що учасники змагань не люблять залишати шанси супернику, і по повній "карають" голами. Цього разу "насолоджувалася" голепадом Школа-гімназія №3, яка безупинно штормила ворота Микитинецької школи, і "наколотила" чимало. Покер до свого бомбардирського активу додав Максим Кузела, хет-триками похизувалися Дмитро Петрушевич і В’ячеслав Проців, дубль оформив Артем Бобурчак, голом долучився до командного успіху Олександр Костюк. 
 
ЗШ №6 - ЗШ №8 - 2:3
Останній поєдинок другого туру виправдав очікування, і подарував цікаву та амбітну гру -суперники продемонстрували шалене бажання до перемоги. В першому таймі команди розписали нічию - 1:1, першою завдяки Ярославу Голобину в рахунку повела 6-а школа, але Ілля Лесів відновив рівновагу. В другому таймі рівна гра продовжилася і знову школи наступали одна одній на п’яти. Максим Мельник вивів свою 8-у школу вперед, але Максим Бойчук зрівняв рахунок. Фінальну крапку поставив дубль Мельника, який і приніс ЗШ №8 перемогу. 
 
 
20.11.2017 16:21