ШКІЛЬНИЙ ТУРНІР "КУБОК НФК "УРАГАН" ШУКАЄ ОДНОДУМЦІВ

3 листопада розпочинається четвертий сезон футзальних дитячих змагань

Масштабний футзальний проект "Кубок НФК "Ураган" повертається на терени Прикарпаття! Цієї осені Шкільний турнір з футзалу стартує вже вчетверте. Вже вчетверте змагання об'єднають шкільні колективи  заради втілення єдиної спільної мети - здобуття головного призу турніру - 80 тисяч гривень, які школа зможе витратити на покращення матеріально-технічної бази свого навчального закладу. Вже вчетверте навчальні заклади поринуть у неймовірний вир боротьби за мрію, і щосуботи завзятими футзальними дуелями виборюватимуть титул чемпіона.

Кожного сезону  проект згуртовує близько півтисячі школярів міста, тому щороку повниться шаленими дитячими емоціями, щирою підтримкою освітян, батьків, і отримує схвальні відгуки громадськості. Втім, на жаль, в межах міста та області надзвичайно мало подібних заходів, спрямованих на розвиток дитячого спорту. Тому важливо, аби всі соціально активні та небайдужі люди долучилися до розвитку майбутніх поколінь. Тож на старті чергового турніру НФК "Ураган" з приємністю запрошуємо до співпраці!

Не таємниця, що запорукою успішного проведення Шкільного турніру з футзалу є надійні партнери, які весь шлях до здійснення дитячих мрій проходять пліч-о-пліч з організаторами. Адже тільки спільними зусиллями ми організуємо здорове спортивне та веселе дозвілля для дітвори міста, тільки спільними зусиллями весь навчальний рік, з листопада по травень, вируватимуть нестримні футзальні пристрасті, які нікого не залишатимуть байдужим.

Тож якщо ваша організація соціально активна, відповідальна, небайдужа до спорту - долучайтеся та ставайте частиною історії, що зветься "Четвертий шкільний турнір з футзалу "Кубок НФК "Ураган". Цьогоріч Ви зможете стати як ніколи близьким до шкільного турніру, адже НФК "Ураган" має на меті об'єднати друзів та однодумців з різними партнерськими пакетами. Крім того, один партнер отримає унікальне право вписати свої ім'я чи ім'я свого бренду в назву Кубку сезону 2014/2015.

Взамін на партнерську підтримку Ви отримаєте не тільки задоволення від футзальних видовищ, а й опинитися в епіцентрі спортивного життя міста, яке не оминають увагою медіа. Діти, учасники та партнери турніру мають змогу бачити себе по місцевих каналах - канал новин 24, 402 канал, "бути на слуху" на радіо "Західний полюс", читати по себе в газеті "Репортер", інтернет-порталах sport.if.ua, firtka.if.ua, на сторінці сайту http://uragan.if.ua/cup, соціальних мережах.  Бути партнером турніру означає бути в команді друзів та однодумців організаторів змагань і Президента НФК "Ураган" Олександра Бубена.

Отож, ми на старті! Вже 3 листопада розпочинається новий відлік четвертих дитячих змагань. Сподіваємося, що творитимемо історію шкільних звершень разом!

З партнерською пропозицією ви зможете ознайомитися тут. Деталі за телефоном - (095) 687-29-095, e-mail - press_uragan@ukr.net. Ми відкриті до спілкування, змістовних дискусій та конструктивних дій.

 

14.10.2014 10:55