СЬОМИЙ ТУР ШКІЛЬНОГО ТУРНІРУ: КЛЮЧОВІ БИТВИ ЗА ПЕРШІ ПОЗИЦІЇ

Відбувся сьомий тур основного етапу міжшкільних змагань

ЗШ №25 – Католицька ЗШ 2:1

Право відкривати завершальний тур першого кола змагань учасники Золотої ліги, а саме команди, які посідали сусідні позиції в таблиці результатів. Матч розпочався доволі жваво і перший гол не довелося довго чекати. Вже на третій хвилині матчу відзначився Капущак Андрій (ЗШ №25). Продовжив радувати вболівальників гол Данильчука Андрія на шостій хвилині, який подвоїв перевагу ЗШ №25. На четвертій хвилині вже другого тайму, завдяки голу Хруника Іллі, Католицька школа дещо скоротила відставання в рахунку. А в другому таймі, хоч команда Католицької школи перехопила ініціативу і створювала більше небезпечних моментів, проте відзначитись так і не змогла.

 

ЗШ №24 – ЗШ №18 1:7

Наступними в гру вступали команди, що посідали в турнірній таблиці третє місце (ЗШ №18) та шосте місце (ЗШ №24). Матч розпочався без розвідки і вже на третій хвилині матчу неймовірний дальній постріл виконав гравець ЗШ №24 - Курилюк Ігор, проте голкіпер ЗШ №18 - Крутко Віталій в цьому моменті був на висоті. На сьомій хвилині вкотре продемонстрував гарматний удар Мельников Данило, але воротар Стасинець Юрій не дозволив цьому м’ячу потрапити в сітку вланих воріт. Але врятувати команду від голу Сабадашки Даніеля через декілька секунд йому вже не вдалося. Не встигла команда ЗШ №24 оговтатися від пропущеного голу, як м’яч вже вдруге опинився в сітці їхніх воріт - гол забив Бабій Максим. Небезпечного удару завдавав Лінкевич Максим, проте м’яч розминувся в лічених сантиметрах зі стійкою. На 16 хвилині ще один гол забив Бабій Максим, продовжив гольову феєрію і Сабадашка Даніель, Курилюк Ігор дещо скоротив відставання в рахунку, відзначившись після напруженої боротьби на 18 хвилині. А далі був бенефіс Даніеля, який встиг ще двічі відзначитися на дев'ятнадцятій і двадцятій хвилинах, таким чином встановивши підсумковий рахунок матчу 7:1 на користь ЗШ №18.

 

ЗШ №10 – СШ №11 3:1

Третій матч Золотої ліги – це беззаперечно матч команд, що претендують на перемогу в цій лізі. Одразу після початку команди почали демонструвати високі швидкості. Першими, справді небезпечний момент, створили гравці СШ №11, але воротар ЗШ №10 врятував свою команду від сильного удару якого завдав Ткачук Сергій після технічної зупинки та індивідуального проходу. Але перший гол в матчі забив гравець ЗШ №10 Шестак Святослав, який замкнув простріл партнера з флангу на сьомій хвилині. На дев’ятій хвилині Ткачук Сергій вдруге завдав прицільний удар в дев’ятку воріт ЗШ №10 проте Єрмохін Павло вкотре здійснив один з найефектніших сейвів всього турніру. Після цього моменту гравці ЗШ №10 перехопили контроль над подіями в цьому матчі і проводили одну небезпечну атаку за іншою, і цей контроль втілився в результативні удари кращого бомбардира Романюка Мирослава (ЗШ №10) на тринадцятій та сімнадцятій хвилинах. Ткачук Сергій був надзвичайно наполегливим і все ж таки, незважаючи на якісну гру в обороні ЗШ №10, зміг забити гол на двадцять першій хвилині, цей гол виявився останнім в протистоянні.

 

ЗШ №7 – ЗШ №15 0:4

Матч між школами, що крокують нога в ногу за набраними очками виправдав очікування вболівальників. Найшвидший гол турніру забив Тимків Андрій на перших секундах матчу. ЗШ №7 одразу ринули в атаку у відповідь проте після декількох атак відзначитись так і не змогли. Неймовірно небезпечного удару завдав Микитин Олександр, проте Матвійчук Максим впорався з ударом. Активністю в матчі відзначався й надалі Тимків Андрій, але другий гол в матчі видався автоголом, воротар ЗШ №21 не впорався з відскоком м’яча, який перелетівши його, потрапив у ворота. Третій гол в матчі забив Гринів Богуслав, завдавши сильного удару на вісімнадцятій хвилині, він же і поставив крапку за дві хвилини до фінального свистка арбітра.

 

ГІМНАЗІЯ №2 - ЗШ №26 4:0

Екватором туру була гра між Гімназією №2 і ЗШ №26. Передматчеві прогнози говорили, що гра буде рівною і явного фаворита визначити було складно. А от перебіг матчу і особливо підсумковий результат показав зворотнє. Героєм цього матчу без сумнівів був гравець Гімназії № 2 Клюба Роман, який зумів тричі вразити ворота Стефанишина Олександра на другій, сьомій та чотирнадцятій хвилинах. Ще один гол у свій пасив записав Байгуш Михайло на тринадцятій хвилині матчу.

Проте, емоції вирували не лише на полі, а й за його межами, адже гравців обох шкіл несамовито підтримували групи підтримки Гімназії № 2 під керівництвом Зіновенко Інни Олександрівни та ЗШ № 26 художнім керівником якої є Хороб Тетяна Зіновіївна.

До кінця матчу гравці ЗШ № 26 здійснила багато спроб змінити рахунок на свою користь, однак саме в цьому матчі їм це не вдалось.

УКРАЇНСЬКА ГІМНАЗІЯ № 1 – ЗШ № 21 0:0

Шостим за ліком стартували Українська гімназія № 1 та ЗШ № 21. Гравці гімназії та їх тренер знали, що їх очікує складна дуель з фаворитом Срібної ліги і вийшли на гру надзвичайно вмотивованими та сконцентрованими і змогли дати гідний бій.

Варто відмітити, що хоч у матчі так і не було забито жодного гола, але увесь перший тайм гра проходила на зустрічних курсах і лише у завершальній частині матчу гравці ЗШ № 21 взяли гру під свій контроль, але захист Української гімназії № 1 вистояв на відмінно. У підсумку - бойова нічия.

ЗШ № 8 – ЗШ № 9 0:5 (технічна поразка ЗШ № 8, у зв’язку з неявкою мінімальної кількості гравців команди)

МШ «ПАСІЧНЯНСЬКА» - ЗШ № 22 5:1

Передостаннім матчем була гра команд, що ще не знали поразки і боролися за першу сходинку у турнірній таблиці. Матч розпочався із вже звичних комбінаційних атак ЗШ № 22. Однак, першу половину першого тайму МШ «Пасічнянська» тримала оборону і хоч ЗШ № 22 створювала більше гольових моментів, м’яч вперто не хотів пересікати лінію воріт Семківа Розтислава. Але, все ж таки, на 7 хвилині гол вдалось забити Молитовнику Станіславу (ЗШ № 22). До кінця першого тайму рахунок матчу більше не змінювався.

Вже у першій атаці ЗШ №22 у другому таймі гол забив Веляник Микола на тринадцятій хвилині. Гол у відповідь на дев’ятнадцятій хвилині забив кращий бомбардир МШ «Пасічнянської» Кучера Сергій. Однак, наступні дві хвилини ЗШ № 22 продемонструвала неймовірну злагодженість і зуміла тричі забити гол у ворота суперника - на дев’ятнадцятій та двадцятій хвилинах голи забив Молитовник Станіслав, а на двадцять першій хвилині – Українець Матвій.

Завдяки цій перемозі ЗШ № 22 впевнено закріпилася на першій позиції у Бронзовій лізі.

ЗШ № 6 – ЗШ № 3 1:0

Закривали матчі першого кола шкільного турніру з футзалу «Кубок міського голови та НФК Ураган» команди ЗШ № 6 та ЗШ № 3. З перших секунд матчу було зрозуміло, що жодна з команд не планує легко віддати супернику перемогу та три очки. Про це свідчив результат першого тайму, в якому через велику кількість силової боротьби жодній з команд не вдалось відзначитись.

Другий тайм проходив у такому ж ключі і все йшло до того, що команди поділять очки. Однак, все змінив Голобин Ярослав (ЗШ № 6), який завдав влучного та результативного удару на дев’ятнадцятій хвилині матчу і здобув, як виявилося, перемогу для своєї команди.

31.12.2018 18:51