ТВОРЧА БОРОТЬБА НА МАЛОМУ КУБКУ УКРЕКСІМБАНКУ

ЗШ №13 - кращі черлідерки, ЗШ №4 - кращі вболівальники

Масштабний соціальний проект Прикарпаття - Шкільний турнір з футзалу "Кубок НФК "Ураган" повернувся із зимових вакацій. Розпочалися неймовірні футзальні двобої із розіграшу попереднього етапу Малого Кубку Укрексімбанку. Команди виборювали путівку в 1/8 фіналу, тож не на жарт включилися у вир боротьби. Приємно, що честь своїх шкіл захищали не тільки маленькі футзалісти, а й активні вболівальники та танцюристи.

Дівчатка із ЗШ №13 вже виборювали титул кращих черлідерів тижня у четвертому сезону Кубку, тож у вагомий день для своєї спортивної команди теж не стояли осторонь. Попри те, що цього разу дівчатка виступили дуетом, танець був не менш емоційним та щирим. Школярки у барвистих вишиванках виконали шотландський танець та вразили глядачів жонглюванням паличок. Черлідерки нікого не залишили байдужими, і отримали цілком заслужені гучні овації.

ЗШ №4, як завжди, не залишилася без палкої підтримки дівчат. Вболівальниці представили плакати ти чимале різноманіття влучних речівок. "Лиш вона, лиш вона, четверта школа в нас одна", - скандували школярки. "Треба гол нам забивати, треба нам перемагати! - не стихали ні на мить дівчата. - Четверта школа вперед, хлопці давайте, голи забивайте!". "Ми - потомки козаків, ми заб’єм усі голи!" - кричали вболівальниці.

Тож за підсумки попереднього етапу Малого Кубку Укрексімбанк кращими черлідерами стали вихованки ЗШ №13, а кращими вболівальницями тижня - ЗШ №4. А ми нагадуємо нашим творчим вболівальникам, що конкурси креативу тривають. Під час кожного матчу можуть себе проявити групи підтримки у конкурсі вболівальників. Рифмуйте речівки, малюйте плакати, демонструйте свою підтримку і вигравайте необхідний спортивний інвентар для занять фізкультурою!

В перерві між матчами можуть дивувати колективи черлідерів. Демонструйте запальні танцювальні па та виборюйте сучасну акустичну систему! Можуть проявити себе творчі школярі міста й в індивідуальних конкурсах. Пишіть есе на тему "Ураган" - команда мого міста" та ставайте власником електронної книги! Творіть своїми руками сувеніри та отримуйте планшет! Фотографуйте селфі зі спортивного майданчика та вигравайте фотопринтер!

Організатори вже отримали перші індивідуальні роботи. Тож вашій увазі перші учасники конкурсу селфі-фото. З детальною інформацією можна ознайомитися на офіційному сайті турніру в розділі "Конкурси".

Христина ЧУЛОВСЬКА, прес-служба НФК "Ураган".


 

05.02.2015 12:00