ТВОРЧІ БАТАЛІЇ НА КУБКУ НФК «УРАГАН»: ПІДСУМКИ 4-ГО ІГРОВОГО ДНЯ

ЗШ №26 і Гімназія №2 - кращі вболівальники тижня

Щосуботи спортивний майданчик Шкільного турніру з футзалу перетворюється на арену запеклих дорослих баталій за дитячу мрію. Приємно, що це боротьба не тільки футзальна, а й творча, яка не припиняється ні на вікенд, а щоразу дивує чимось новим, неймовірним та захоплюючим. Четвертий ігровий день Кубку, 28 листопада, співпав із скорботним Днем пам’яті жертв голодомору, тож черлідери не запалювали своїми танцями. Але це зовсім не означає, що вболівальники не підтримували своїх футзалістів, щирості та ентузіазму груп підтримки можна було тільки позаздрити.

ЗШ №26, як завжди, у повній бойові готовності, з барвистими плакатами та помпонами, вражала непідробною харизмою. "Двадцять шоста перемагає! Двадцять шоста голи забиває", - скандували дівчатка. "Наші хлопці - молодці, бо заб’ють усі м’ячі!" - кричали школярки. "Хлопці, гол! Хлопці, гол! Гол, гол, гол!" - мотивували футзалістів. "Двадцять шоста - молодці, перемога у нас в руці!", - не втрачали віри красуні.

Не залишилася без підтримки і ЗШ №10, багаточисельні вболівальники котрої з кожним забитим м’ячем щиро скандували спортсменам: "Молодці! Молодці!". Надихали та вселяли віру у футболістів і дівчатка із Гімназії №2, які вразили рифмованими речівками. "Треба гол, треба два, треба Кубок "Ураган", - підтримували вболівальниці. "Жовте поле, синє небо, гол забити дуже треба", - дивували й патріотичними мотивами. - Синьо-жовті прапори, підіймаймо догори! Вболіваймо доки змога наша буде перемога!"."Хлопці із гімназії грають у футбол. Що нам всім потрібно? Нам потрібен гол!", - не припиняла кричати група підтримки. "Вигравайте! Вигравайте! Нашу гімназію захищайте!", - не стихали школярі.

Варто сказати, що на спортивному майданчику й справді панувала дивовижна атмосфера, і з активними групами підтримок динамічний футзал був ще більш цікавим та захоплюючим. Тож за підсумками четвертого ігрового дня титул кращих вболівальників цілком заслужено виборює відразу дві шкільні команди - ЗШ №26 та Гімназія №2, з чим і вітаємо тріумфаторів.

А феєрія конкурсів продовжується! Вже цієї суботи, 5 грудня, з нетерпінням чекаємо на танцюристів, вболівальників та інших творчих школярів міста. У п’ятому сезону Кубку юні креативщики зможуть позмагатися в конкурсі кращих саморобок та малюнків. Тож творіть і пам’ятаєте - перемагає тільки той, хто бореться!

Христина ЧУЛОВСЬКА, прес-служба НФК "Ураган".
 

03.12.2015 10:18