ТВОРЧІ КОНКУРСИ ДОБІГАЮТЬ ДО СВОГО ЗАВЕРШЕННЯ

11 травня будуть оголошені переможці усіх конкурсів

Четвертий за ліком міжшкільний марафон вже на фінішній прямі. Перші матчі за медалі зіграно, а це означає, що до головного трофею та феєричного завершення Кубку НФК «Ураган» рукою подати. Добігають до свого завершення і творчі конкурси.

У понеділок, 20 квітня, черлідери та вболівальники ще мали шанс продемонструвати весь свій запал… Як завжди, підтримували свою ЗШ №28 дівчатка із групи підтримки. Танцюристки вже традиційно мають чим здивувати, тож і цього разу подарували всім присутнім море задоволення. Школярки виконали драйвовий хіп-хоп, який прикрасили акробатичними трюками. Не стояли красуні осторонь і під час матчу, й щиро вболівали за своїх хлопців.

Не залишилася без підтримки і ЗШ №18. Школярки теж зуміли вразити шаленою хореографією, і надзвичайною вірою у свою футзальну команду. Тож за підсумками цього ігрового дня оголошується бойова нічия. А от, хто виборе титул кращих вболівальників і черлідерів четвертого Шкільного турніру дізнаємося зовсім скоро - на урочистому закритті Кубку. До речі, учасники ще матимуть останній шанс проявити свої здібності на вирішальних матчах. Тому буде гаряче!

А от конкурс саморобок, конкурс селфі-фото, і творчих робіт завершується вже 30 квітня. Тому, якщо ви відчуваєте в собі таланти, і досі не представили організаторам свої оригінальні селфі, дивовижні саморобні вироби та творчі есе, то поспішайте! Переможці отримають цінні призи!

Христина ЧУЛОВСЬКА, прес-служба НФК "Ураган".

23.04.2015 18:52