У ФІНАЛІ КУБКУ НФК «УРАГАН» ЗІЙДУТЬСЯ ЗШ №18 ТА ЗШ №24

ЗШ №28 і СШ №5 позмагаються за "бронзу" шкільного турніру

У середу, 1 квітня, відбувся вирішальний півфінальний матч Кубку НФК "Ураган" для ЗШ №24 та ЗШ №28. У першій грі суперники розійшлися миром, тож не дивно, що матч-відповідь видався надзвичайно запеклим! Обидві команди повинні були  нарешті розставити всі крапки над "і", щоб визначити, хто гідний місця у фіналі. Там на переможця вже чекає ЗШ №18. Нагадаємо, чинні чемпіони двічі рахунком 3:0 обіграли СШ №5, тож невдовзі намагатимуться захистити свій титул.

У першому таймі вихованці ЗШ №24 не залишили супернику жодних шансів, забивши чотири "сухі" м'ячі. Відзначився Владислав Барчук, а кращий бомбардир цього сезону Олександр Пащак "вистрілив" хет-триком. В другій п'ятнадцятихвилинці до них приєдналися Олександр Дідух, Вадим Салій, Владислав Барчук, а ще одне взяття воріт арбітри записали як автогол ЗШ №28. Минулорічні фіналісти зуміли забити чотири голи у відповідь. Хет-трик вдався Артему Микуляку, ще один м'яч забив Любомир Хрустовчук. У підсумку, на табло - 8:4 на користь ЗШ №24.

Та варто розповісти не тільки про шалену футзальну боротьбу, яка панувала цього ігрового дня, а й неймовірний вир підтримки. Вболівальниці ЗШ №28 впродовж всього турніру є відданим тилом своєї команди. Вони щоразу щиро і самовіддано підбадьорюють футзалістів, дарують їм танцювальній композиції та вселяють віру у перемогу. Не став винятком і цей матч команди, впродовж якого вболівальниці палко скандували: "Двадцять восьма! Двадцять восьма! Забий! Забий!". А в перерві красуні здивували драйвовою композицією - шаленим хіп-хопом. Потішили синхронними хореографічними па, костюмами, композиційною постановкою та реквізитами - скейтами і самокатами. Попри те, що хлопці із ЗШ №28 зазнали поразки, після матчу для них ще довго звучали оплески дівчат…

Христина ЧУЛОВСЬКА, прес-служба НФК "Ураган".
 

02.04.2015 10:19