«УРАГАНІВЦІ» ПРОВЕЛИ ВІДКРИТИЙ УРОК У ЗШ №18

Троє гравців івано-франківської команди зустрілися зі школярами + ФОТО

У четвер, 7 вересня, троє гравців "Урагану" - Петро Шотурма, Юліан Горбатий, Микола Микитюк навідалися до ЗШ №18, де в рамках тижня олімпійського спорту провели для дітей відкритий урок фізичної культури. Для НФК "Ураган" івано-франківська ЗШ №18 є особливою! За шість років існування Шкільного турніру з футзалу, котрий проводиться під егідою клубу, вісімнадцята школа чотири (!) рази залишалася з трофеями.

Двічі вихованці школи здобували головний трофей – 80 000 гривень (сезони 2013/14; 2014/15), стали володарями Малого Кубку Укрексімбанку (2015/16), а також тріумфували в Срібній лізі турніру (сезон 2016/17). Також у "золотій колекції" школи – Суперкубок, Кубок переможця Ліги Шкільних Чемпіонів (2015р.) і титул віце-чемпіона всеукраїнської Шкільної футзальної ліги.

Отож, одна з найсильніших шкільних команд Прикарпаття володіє не тільки всіма почесними нагородами, а й покращеною спортивною інфраструктуро - завдяки наполегливим юним спортсменам ЗШ №18 змогла покращити свою базу на 195 тисяч гривень.

"Всі перемоги, трофеї - це заслуга наших дітей! Маю надію, що і в цьому сезоні наша команда буду виступати гідно", - зазначив директор школи ЗШ №18. – "Я радий, що з "Ураганом" у нас дружні та теплі стосунки, і діти мають можливість спілкуватися з професійними футзалістами, і мають на кого рівнятися".

Не приховують задоволення від зустрічі з школярами й "ураганівці". "Приємно, що у нас росте нове покоління футболістів, які вже зараз мають такі успіхи. Головне – не зупинятися на досягнутому та багато працювати. Тільки так можна досягнути успіхів у навчанні та спорті", - зауважив Юліан Горбатий.

Загалом, відкритий урок гуртував у спортивному залі чимало дітвори - учнів 7, 8, 11 класів та навіть маленьких чотирикласників. А за 45 хвилин гравці "Урагану" встигли провести з школярами розминку, визначити кращого у конкурсі набивання м’яча, зіграти "двосторонку", провести автографсесію та сфотографуватися на пам'ять.

Отож, зустріч провели на мажорній ноті. На прощання бажали одне одному успіху та перемог! А вони ой як знадобляться – попереду старт футзального сезону. Для "Урагану" - Чемпіонат України, для дітей – Шкільний турнір…Тож далі буде…

 

08.09.2017 18:02

Fatal error: Allowed memory size of 268435456 bytes exhausted (tried to allocate 130968 bytes) in /home/uragan/uragan.if.ua/www/includes/bootstrap.inc on line 2804