ВІДБУЛОСЯ ЖЕРЕБКУВАННЯ МАЛОГО КУБКУ УКРЕКСІМБАНКУ

21 школа-учасниця позмагаються за "малий трофей" футзального турніру

У четвер, 4 лютого, відбулося жеребкування Малого Кубку Укрексмібанку, за який позмагається 21 команда-учасниця Шкільного турніру з футзалу "Кубок НФК "Ураган". Як і минулоріч, за "малий трофей" та 10 000 гривень призових від "Укрексімбанку" боротимуться не тільки команди, що "вилетіли" з групового етапу, а й школи-учасниці, які не потрапили до чвертьфіналу.

Почесну місію вибору команд-суперниць виконав Президент НФК "Ураган" Олександр Бубен та головний партнер Малого Кубку - керуючий Івано-Франківською філією "Укрексімбанку" Юрій Друк.

Отож, за підсумками жеребкування 8 команд, які зупинилися за крок до чвертьфіналу Кубку НФК "Ураган", відразу потрапили в 1/8 фіналу малого трофею. До вісімки команд приєдналася й "трійка" щасливчиків, яких обрав сліпий жереб. Інші ж 10 команд-учасниць потрапили до попереднього етапу, в рамках якого повинні лише п'ять кращих команд проб'ються до основної сітки розіграшу.

Самі ж поєдинки "малий трофей" шкільного турніру стартують 13 лютого. Сподіваємося, що боротьба за Малий Кубок Укрексімбанку буде не менш цікавою та амбіційною, а школярі, як завжди демонструватимуть хорошу витримку та спортивну майстерність.

Христина ЧУЛОВСЬКА, прес-служба НФК "Ураган".  


 

04.02.2016 19:42