ВИЗНАЧИЛИСЯ ПЕРШІ УЧАСНИКИ «ЛІГИ ШКІЛЬНИХ ЧЕМПІОНІВ»

Розіграш Кубку НФК "Ураган" - на фінішній прямій

Минулого вікенду, 16-17 квітня, Прикарпаття не на жарт поринуло у вир боротьби за мрію - перші районні центри, затамувавши подих, визначали кращу команду з кращих, і тих футзалістів, які представлятимуть свій регіон на масштабній Лізі Шкільних Чемпіонів, яка відбудуться у травні на спортивному комплексі НФК "Ураган".

ЗШ №1 - ШКІЛЬНИЙ ЧЕМПОН БОГОРОДЧАНСЬКОГО РАЙОНУ

Богородчани найпершими розставили всі крапки над "і". Переможцем Малого Кубку став Старунський НВК. "Бронзу" турніру виборола Старобогородчанська ЗШ, ЗШ №2 дісталися лаври фіналіста, а от ЗШ №1 таки виборола почесне право отримати кубок-красень.

Всі 10 команд-учасниць були нагороджені солодкими подарунками від НФК "Ураган", а фіналісти отримали комплекти медалей, почесні грамоти, кубки, ігрову форму, фіналіст отримав і комплект футзальних м’ячів. Окрім того, переможець отримує 40 000 гривень від департаменту освіти і науки Івано-Франківської ОДА на покращення спортивної бази свого навчального закладу.

Не можемо не подякувати й іншим небайдужим людям, які пройшли шлях шкільних змагань - Івано-Франківське обласне відділення Комітету фізичного виховання та спорту МОН України, Асоціація міні-футболу Івано-Франківської області.

Дякуємо всім партнерам, які долучилися до дитячого свята у Богородчанському районі:
ПП Луцик В.Я.
ФОП Соловей І.М.
ПП Белз П.С.
ПП Саїв І.С.
ПП Стиранка А.Б.
ТзОВ "ЗООТЕХ"
ПП Білоган Я.Б.
ПП Гоцанюк М.С.
ПП Шкрябляк С.Я.
ПП "Сендем"
Паливода В.І.
ПП Климів Д.
ТзОВ "ОЛПОЛ"
ПП Іванюк І.І.
ПП Гедзик М.М.
ПП Стефуняк З.Т.
ПП Шеленко Л.Ф.
ПП Семків Ю.Р.
ПП Радченко С.В.
ПП Пилипів Р.Б.

 

БРАТКІВЕЦЬКА ЗШ - ШКІЛЬНИЙ ЧЕМПІОН ТИСМЕНИЦЬКОГО РАЙОНУ

Не менш шаленими емоціями повнилася і Тисмениччина - у неділю у спортивному залі Ямницької ЗШ відбулися фінальні матчі. У запеклому батлі за фінал школярі із Братківців вибороли перемогу у ровесників із Клубівців. "Бронза" турніру дісталася Угринівській ЗШ. Опісля матчів відбулося урочисте закриття та нагородження фіналістів і всіх учасників.

До масштабних міжшкільних змагань у Тисменицькому районі долучилися партнери:
Фірма "Аріон". Мінеральна вода "Девайтіс"
ПП "Талея" Козацький острів"
ФОП Глодан В.Д.
ТОВ "Айсберг"
ТОВ "Профелектромонтаж-ІФ"
ПП Рибак М.В.
ВАТ "Хутрофірма "Тисмениця"
ПП Боднар Т.Б.
ТОВ "ФРІНЕТ"

 

 

ЗШ №6 - ШКІЛЬНИЙ ЧЕМПОН МІСТА КАЛУШ

Не пасуть задніх і калушани, які вже другий рік поспіль визначають міського володаря Кубку НФК "Ураган". Цьогоріч почесний титул у наполегливій боротьбі виборола ЗШ №6, обігравши у вирішальному матчі ЗШ №3.

Не можемо подякувати всім партнера, які пройшли шлях до здійснення дитячих мрій пліч-о-пліч з організаторами в місті Калуш та Калуському районі:
ТзОВ "Орметпром"
"РМЗ-Калуш"
"Даноша"
ВІНІСАН
"ГалДрев" Гальчій Костянтин Зіновійович

 

 

18.04.2016 10:44