ЗШ №15 ВИБОРОЛА ПУТІВКУ У ПІВФІНАЛ МАЛОГО КУБКУ

Стали відомі усі чотири півфіналісти "малого трофею"

У п'ятницю, 27 лютого, відбувся перенесений матч 1/4 фіналу Малого Кубку Укрексімбанку. Команди Гімназії №2 та ЗШ №15 виборювали останню, четверту, путівку до півфіналу, тож у передостанній зимовий день на спортивному майданчику було гаряче. Суперники змагалися за кожному клаптику поля, і докладали всіх зусиль, щоб стати ще на крок ближче до 10 000 гривень призових від Укрексімбанку. Варто сказати, що команди не поступалися одне одному, і дали справжній бій.

Тож матч пройшов під знаком почергових атак, контратак і дивовижних "сейвів" голкіперів, тому й не дивно, що рахунок вдалося відкрити тільки на 9-ій хвилині - відзначився Денис Остафійчук, який і подарував своїй Гімназії №2 надію на перемогу. Та на останній хвилині першого тайму на табло - 1:1. Рахунок зрівняв Павло Скіцко, який не тільки створив гольовий момент, а й вдало реалізував його. Друга дванадцятихвилинка знову подарувала рівну боротьбу, яка таки не увінчалася голами у жодні ворота, тому долю переможця визначала серія пенальті. Всі крапки над "і" вдалося розставити тільки після п'ятого шестиметрового - 3:2 на користь ЗШ №15.

Отож, вже наступної суботи, 7 березня, ЗШ №15 приєднається у півфіналі Малого Кубку Укрексімбанку до Української гімназії №1, ЗШ №19 та ЗШ №21. Також у перших півфінальних матчах Кубку НФК "Ураган" зустрінуться ще дві пари учасників: ЗШ №28 - ЗШ №24, ЗШ №18 - СШ №5. Попереду тільки найцікавіше!

Христина ЧУЛОВСЬКА, прес-служба НФК "Ураган".
 

28.02.2015 18:16