ЗШ №25 – ПЕРЕМОЖЕЦЬ ШКІЛЬНОЇ ФУТЗАЛЬНОЇ ЛІГИ В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКУ

Серед вісімки найкращих команд Кубка НФК "Ураган" визначився переможець міста

У суботу, 6 лютого, вісім найсильніших команд Шкільного турніру з футзалу "Кубок НФК "Ураган" зустрілися, щоб визначити тріумфатора Шкільної футзальної ліги в Івано-Франківську. Сім запеклих поєдинків, чотири з яких завершилися післяматчевими пенальті, неймовірний ентузіазм та амбіційні двобої – все це і ще багато чого цікавого подарував відбірковий етап....

ЧВЕРТЬФІНАЛИ

ЗШ №15 – ЗШ №24 – 1:1 (пен. 3:2)
Тільки-но вийшовши на майданчик, команди завдали грі швидкого та непередбачуваного темпу, і відразу було помітно, що двом рівним суперником однаково важлива перемога. Втім, незважаючи на численні атаки, маленькі спортсмени розписали мінімальну бойову нічию – 1:1, героями якої стали Павло Скіцко і Віталій Катрич. Тож "долю" поєдинку довелося визначати серією шестиметрових, які і розставили всі крапки над "і" - 3:2 на користь ЗШ №15

СШ №1 – ЗШ №25 0:1
Другий чвертьфінальний батл був не менш інтригуючим. Ще б пак! Напруга трималася з першої і до останньої секунди – суперники наввипередки штормували ворота одне одного, створювали гольові моменти та дивували комбінаціями. Але жодна з команд "не наважувалася" повести в рахунку. Тільки на "екваторі" першого тайму ЗШ №25 вдалося відірватися вперед. Як виявилося, гол Ігоря Вікарюка став не тільки першим, а й єдиним та переможним. Таким чином, з мінімальним відривом 1:0 ЗШ №25 виборола перепустку у наступний раунд.

ЗШ №10 – СШ №5 – 5:1
ЗШ №10 розпочала із пресингу, тож не дивно, що з перших хвилин поєдинку голкіперу СШ №5 довелося попітніти. Вже на 8-ій хвилині вихованці святкували перший гол у виконанні Дмитра Рожка, щоправда, суперник напрочуд швидко та амбіційно встановив паритет – відзначився Володимир Савчи. Але, повернувшись з перерви, ЗШ №10 взяла ініціативу у свої руки і не залишила супернику бодай шансу – гол від Олександра Кавінського та вправний хет-трик Романа Копаниці подарував перемогу ЗШ №10.

ЗШ №21 – ЗШ №13 – 3:3 (пен.3:2)
Впевненіше кинулася у вир футзальної дуелі вихованці ЗШ №13, і це відразу ж відобразилося на результаті – школярі на перерву зуміли піти із рахунком 2:0 –дублем відзначився Анатолій Саврій. Проте в другому таймі ЗШ №21 продемонструвала, що без бою перемогу не віддасть – Северин Дутка та дубль Петра Кривокульського подарували шанс на вихід у півфінал, але останнє слово все-таки було за Анатолієм Саврієм, який встановив рівновагу. Таким чином, можливість пройти у півфінал подарувала ЗШ №21 серія пенальті – 3:2.

ПІВФІНАЛИ

ЗШ №15 – ЗШ №10 – 2:2 (пен.1:2)
Буквально на перших секундах матчу ЗШ №15 повела в рахунку – відзначився Павло Скіцко. За лічені миттєвості Павло подвоїв результат, тож на табло – 2:0 на користь 15-ї. Проте паритет був порушений швидко, і теж неймовірним дублем – "розписався" у воротах суперника Олександр Кавінський. До фінального свистка, попри неймовірні зусилля обох команд, рівновага таки не була порушена, тож вже вдруге ЗШ №15 довелося покластися на везіння у серії пенальті, але воно цього разу залишилося на стороні ЗШ №10 – 2:1.

ЗШ №25 – ЗШ №21 – 3:0
Суперники вирішили не поспішати до воріт одне одного, і вирішили розігрувати круглого в центрі поля. Помітно було, що команди мали чим похизуватися – це і хороша витримка, і технічна підготовка, тому здивували і стандартами, й техніко-тактичними комбінаціями. Але лік голам дали тільки в другій десятихвилинці – ЗШ №25 " в суху" розквиталася із ЗШ №21. Дубль на свій бомбардирський рахунок записав Ігор Вікарюк, голом відзначився Андрій Василик.

ФІНАЛ

ЗШ №10 – ЗШ №25 – 1:1 (пен.1:3)
Неймовірних шість поєдинків подарували двом фіналістам шанс на омріяну перемогу. Тож втомлені, але сповнені ентузіазму маленькі футзалісти без вагань кинулися у вир поєдинку. Боротьба точилася на кожному клаптику поля, шалені атаки, гольові моменти і сейви продемонстрували, що на спортивному майданчику два гідні конкуренти. Тож Ігор Вікарюк та Олександр Кавінський встановили цілком логічний підсумок – 1:1. Не дивно, що відбірковий етап в Івано-Франківську завершився так, як і розпочинався – пробиттям шестиметрових. Таким чином, 3:1 на користь ЗШ №25, яка стає переможцем.

Отож, відбіркоий етап Шкільної футзальної ліги в Івано-Франківську промайнув мов на одному подиху. Переможець міста визначений! Але попереду ще матч за титул чемпіона області, тому слідкуйте за анонсами – попереду тільки найцікавіше.

Христина ЧУЛОВСЬКА, прес-служба НФК "Ураган".

06.02.2016 18:59

Fatal error: Allowed memory size of 268435456 bytes exhausted (tried to allocate 130968 bytes) in /home/uragan/uragan.if.ua/www/includes/bootstrap.inc on line 2804